Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Του αείμνηστου συνεργάτη μας ΘΕΌΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ. "ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ".

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΌΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥΏστε γι' αυτό ο ελληνικός λαός πληρώνει από τα υστέρημα του τους ανθρώπους του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ). Τώρα μαθαίνουμε ότι η κάστα αυτή των άθεων  τους οποίου σχολιάσαμε χθες για το μάθημα των θρησκευτικών είναι και ομοφυλόφιλοι ( κίναιδοι πισωκέντιδες). Και φυσικά μόνο άθεοι μπορούν να  προωθούν την διαστροφή της φύσης. Υπό το πρόσχημα μιας θεματικής εβδομάδας με θέμα "Σώμα και ταυτότητα" επιβάλλουν στους διδάσκοντες να...διαπαιδαγωγούν τους μαθητές σε θέματα "συμφιλίωσης" με την ομοφυλοφιλία και τους τρανσέξουαλ....
Συγχαίρουμε την άμεση αντίδραση το μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ που ζητά την άμεση απόσυρση της εγκυκλίου για να αποσοβηθεί το "έγκλημα καθοσιώσεως" .Ο Σεραφείμ δείχνει το δρόμο στην Ι.Σ που πρέπει να προστατεύσει την νεολαία μας ενημερώνοντας από  άμβωνος τους γονείς. Έλληνες γονείς γρηγορείτε η διαστροφή μπαίνει στα σπίτια μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive