Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΡΑΜΠΟ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Η αφίσα των οπαδών του που μας προετοιμάζει για τις βλέψεις στο Αιγαίο και όχι μόνο (ΦΩΤΟ)

SvvD3AQ0cRvicjzDGqzO-600x275
Η φωτογραφία - αφίσσα που θα δείτε πιο κάτω δεν είναι ένα μοντάζ κάποιων που θέλουν να κοροϊδέψουν τον Ερντογάν. Αντίθετα είναι οπαδών του που την είχαν κάνει αφίσα και κυκλοφόρησε μαζικά...
Όπως γράφει το site του δημοσιογράφου και τουρκολόγου, Νίκου Χιλαδάκη,  η αφίσα αυτή που κυκλοφόρησε στην δημόσια ομιλία του Τούρκου προέδρου, Ταιγίπ Ερντογάν, στην ομιλία του το Σαββάτο στο Yeni Kapı, (Νέα Πύλη), στην Κωνσταντινούπολη, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις για το μήνυμα που υποτίθεται ότι δίνει σε όλους τους εχθρούς του και όσους επιβουλεύονται την ακεραιότητα της Τουρκίας.
ΑΦΙΣΑ
Η αφίσα αυτή που προβλήθηκε όταν ο Ερντογάν κυριολεκτικά ούρλιαζε από την εξέδρα σε ένα μαινόμενο πλήθος, δείχνει τον Ερντογάν σε στυλ Ραμπο-κομάντο και από κάτω εμφανίζονται σαν ήρωες του ο πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλειμάν Σοϊλού και ο αρχηγός του κόμματος των Γκρίζων Λυκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ο ίδιος ο Ερντογάν με απειλητικό ύφος για όσους έχουν στραφεί τελευταία κατά της Τουρκίας και κατά όσους υποστηρίζουν το όχι στο επικείμενο δημοψήφισμα.
Όπως δείχνουν τα πράγματα ο επίδοξος σουλτάνος και χαλίφης της Τουρκίας έχει ξεφύγει τελείως, με όλες τις επικίνδυνες συνέπειες αυτής της εξέλιξης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive