Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

"Βγαίνει" ο 'Ακης; Την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου εισηγήθηκε η εισαγγελέας. Υποστήριξε ότι κινδυνεύει με υπέρμετρη και ανεπανόρθωτη βλάβη η υγεία του

Την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου εισηγήθηκε η εισαγγελέας
«Προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι επίκειται βλάβη της υγείας του λόγω και του προχωρημένου της ηλικίας του». Με αυτά τα λόγια  η εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων επιχειρηματολόγησε υπέρ της αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου...
με περιοριστικούς όρους.
Είναι η πρώτη φορά που η εισαγγελική λειτουργός εισηγήθηκε να γίνει δεκτό το αίτημα του πρώην υπουργού για αποφυλάκιση παρά τις δεκάδες αιτήσεις που ο ίδιος έχει καταθέσει στο παρελθόν.
Η εισαγγελική λειτουργός υποστήριξε πως θα πρέπει να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του πρώην υπουργού, που δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών, καθώς κινδυνεύει με υπέρμετρη και ανεπανόρθωτη βλάβη η υγεία του.
Όπως υποστήριξε «ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ενώ η μετεγχειρητική του πορεία είναι αργή λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει», ενώ πρόσθεσε ότι αν και η κατάσταση της καρδιάς του αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά ενώ είναι κρατούμενος και κανείς δεν ισχυρίζεται ότι θα ήταν άλλη η περίσταση, αν ήταν ελεύθερος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει σοβαρά προβλήματα  υγείας που επιδρούν το ένα πάνω στον άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive