Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Απίστευτα πράγματα στην διχασμένη Ουκρανία: Απεικονίζουν τον Β.Πούτιν στην...κόλαση σε χριστιανικό ναό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ουκρανία: Απεικονίζουν τον Β.Πούτιν στην...κόλαση σε χριστιανικό ναό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Το...τερμάτισαν οι δυτικόφιλοι Ουκρανοί, οι οποίοι δεν παρέλειψαν για μία ακόμη φορά να δείξουν με τον πιο επιδεικτικό τρόπο το μένος τους κατά της Ρωσίας του Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι συνήθεις χαρακτηρισμοί όπως "δικτάτορας" που έχουν ακουστεί κατά καιρούς στη χώρα για το πρόσωπο του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα δείτε παρακάτω....

Σε έναν Χριστιανικό Καθολικό ναό στη δυτική Ουκρανία, ο πρόεδρος της Ρωσίας απεικονίζεται να βρίσκεται στην...κόλαση και να καίγεται γεμάτος απόγνωση και απελπισία, όπως ακριβώς καίγονται οι αρνητές του Χριστού και οι αμαρτωλοί.
Ωστόσο ο ίδιος μοιάζει να είναι ο μόνος πραγματικός ηγέτης που αυτή τη στιγμή υπερασπίζεται την ορθόδοξη πίστη με κάθε τρόπο πάνω στον πλανήτη, σε αντίθεση με ότι τυχόν πιστεύουν οι Ουκρανοί...πιστοί.
Αν μη τι άλλο η παραπάνω αγιογραφία αποτελεί προσβολή στην χριστιανική ορθόδοξη πίστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive