Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Όσο υπάρχουν ΤΕΤΟΙΕΣ Ελληνίδες, ΥΠΑΡΧΕΙ ελπίδα. Βασιλική Μπουμπουλούδη: Η υπέροχη δεκανέας!

Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού έγιναν οι κάτοικοι της περιοχής γύρω από το ΚΑΠΗ της Αλεξανδρούπολης. Εκπληκτοι είδαν μια γυναίκα που φορούσε στρατιωτική στολή, να σκαρφαλώνει στον ιστό για να ξεμπερδέψει τη σημαία που είχε τυλιχθεί από τον αέρα! ΑΠΟ ΤΟΝ  ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ....

Η νεαρή δεκανέας μόλις είχε τελειώσει την υπηρεσία της και, περνώντας μπροστά από το ΚΑΠΗ της πόλης, είδε την ελληνική σημαία μπερδεμένη στον ιστό, χωρίς να κυματίζει όπως θα έπρεπε.
Αντικρίζοντας αυτή την εικόνα του ιερού συμβόλου μας και χωρίς δεύτερη σκέψη, σκαρφάλωσε στον ιστό, ξεμπέρδεψε τη σημαία μας και αφού κατέβηκε, της απέδωσε τιμές, χαιρετώντας στρατιωτικά. Οσοι παρακολουθούσαν το συμβάν συγκινήθηκαν και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
Αρκετοί με δάκρυα στα μάτια έσπευσαν μάλιστα να τη συγχαρούν, ζητώντας τα στοιχεία, η ίδια όμως από σεμνότητα θέλησε να μην αποκαλύψει την ταυτότητά της. «Εκανα απλά το καθήκον μου» είπε στους παρευρισκομένους και αποχώρησε...
Στη μικρή κοινωνία της Αλεξανδρούπολης δεν άργησε να γίνει γνωστή η ταυτότητα της στρατιωτικού. Οπως αποκαλύφθηκε, η ευσυνείδητη και θαρραλέα γυναίκα που σκαρφάλωσε στον ιστό είναι η νεαρή επαγγελματίας οπλίτης Βασιλική Μπουμπουλούδη, η οποία υπηρετεί στη 12η Μεραρχία.
Η νεαρή ΕΠΟΠ, η οποία έχει καταγωγή από τον Εβρο και είναι μητέρα ενός παιδιού, πρόκειται να πάρει τιμητική διάκριση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού για την πράξη της.

1 σχόλιο:

  1. Πολλα ευγε στην δεκανεα του ελληνικου στρατου. Ευγε και στο ΓΕΣ που δεν περασε στο ντουκου την ελληνοπρεπη αυτη σταση. Εφεδρος λοχαγος ΠΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive