Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

ΕΥΓΕ "ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ" -Το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός αποφάσισε να αναλάβει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών "Σφαλιάρα" στους Άθεους βουλευτές της Ελληνικής Χριστιανικής Βουλής …!

«Σφαλιάρα στους ‘Άθεους  «και στους Κρατικοδίαιτους  της Βουλής ,ρίχνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ,αναλαμβάνοντας το κόστος Μεταφοράς του Αγίου Φωτός !    Το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός αποφάσισε να αναλάβει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων...
στον απόηχο του ζητήματος που προέκυψε και φέτος, όπως και κάθε χρόνο για τα έξοδα μεταφοράς του Αγίου Φωτός..Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, αποφάσισε να αναλάβει και να αναδεχθεί το κόστος μεταφοράς του Αγίου Φωτός από τους Αγίους Τόπους αντικατοπτρίζοντας την θέληση και το κοινό αίσθημα όλης της μεγάλης Αστυνομικής οικογένειας, ενημερώνοντας τους αρμόδιους σχετικά.
«Στις σημερινές δύσκολες στιγμές της ελληνικής κοινωνίας, είμαστε αρωγοί κάθε προσπάθειας ανάταξης και στήριξης των συμπολιτών μας και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μας σε αυτό ακριβώς αποσκοπεί», επισημαίνει η ανακοίνωση.
Και τα μέλη της Ομοσπονδίας καταλήγουν: «Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση και κάθε καλό».
Μωρέ Μπράβο και Πάλι Μπράβο !
http://blablaworldnews.blogspot.bg

2 σχόλια:

  1. Καλή η τόνωση του Χριστιανικού αισθήματος των Ελλήνων.

    Όμως. θα προτιμούσα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων να διαθέσει αυτό το ποσό για την ενίσχυση ορφανικών οικογενειών και Αστυνομικών που τραυματίσθηκαν κατά την επιτέλεση του καθήκοντος.

    Αλήθεια, η Εκκλησία της Ελλάδος και οι διάφοροι "επώνυμοι" πλούσιοι χορηγοί της ή ακόμη και κάποια κόμματα που υπερτονίζουν την Χριστιανική τους πίστη τι έγιναν;;; Μάλλον είναι καλοί μόνον για να αλληλοβραβεύονται και να μας "βομβαρδίζουν" με "κούφιες" ανακοινώσεις...

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν Προτοτυπεις Ανρωπε...Εδω Και 20 Αιωνες Μυριαδες Μυριαδων Ηρθαν Εφυγαν και Θα΄΄ρθουν Αλλοι Με Την Ιδια Γνωμη και Σκεπτικο Με Σενα..Το Αποτελεσμα Γνωστο Εισται Οι Γραφικοι Της ΙΣΤΟΡΙΑΣ...

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive