Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ στιγμή που οι οπαδοί της Ντόρτμουντ τραγουδάνε για την ομάδα τους! Μετα την έκρηξη στο πούλμαν. (ΒΙΝΤΕΟ)

γηπεδο
Είναι γνωστό ότι οι οπαδοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ διεκδικούν άνετα το βραβείο πίστης και αγάπης στην ομάδα τους. όσα κατέγραψε ο φακός της ερασιτεχνικής κάμερας ωστόσο, μέσα από το γήπεδο, τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι το πούλμαν με τους παίκτες δέχθηκε επίθεση με βόμβες, ήταν πραγματικά ανεπανάληπτα. Σχεδόν 80.000 οπαδοί της Μπορούσια, αλλά και της φιλοξενούμενης Μονακό..
έσφιξαν τις γροθιές τους και με περίσσια ψυχική δύναμη άρχισαν να φωνάζουν όσο πιο δυνατά μπορούσαν «Ντόρτμουντ, Ντόρτμουντ, Ντόρτμουντ», ώστε η φωνή τους να φτάσει μέχρι το σημείο που βρίσκονταν σοκαρισμένοι οι ποδοσφαιριστές. Τόσο δυνατά, ώστε να ακουστούν μέχρι και στους επίδοξους εγκληματίες-τρομοκράτες (αν επιβεβαιωθεί ότι ήταν τρομοκρατικό χτύπημα).
Μία φωνή που κατέκλυσε την ατμόσφαιρα και μέσω των social media απλώθηκε σε όλον τον κόσμο, διατυμπανίζοντας ότι το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός, η ομάδα τους, οι παίκτες, οι ίδιοι, δεν μπορούν να νικηθούν από κανέναν εκρηκτικό μηχανισμό ή ενέργεια, από οπουδήποτε και αν προέρχεται, πολύ δε περισσότερο από άνανδρα ανθρωπάκια, όπως είναι αυτά που σπέρνουν τον θάνατο τοποθετώντας βόμβες με σκοπό να σκοτώσουν αθώους πολίτες, παιδιά, γυναίκες και στην προκειμένη περίπτωση αθλητές.
Η στιγμή που θα μείνει στην ιστορία του αθλήματος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive