Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Βίντεο ντοκουμέντο: Όταν οι Βαρουφάκης, Τσακαλώτος και Κατρούγκαλος το έπαιζαν αγανανακτισμένοι μαζί με Καζάκη στην πλατεία Συντάγματος


Αναμνήσεις και συγκρίσεις από τις ανοικτές συγκεντρώσεις πολιτών στην πλατεία Συντάγματος με γνωστούς οικονομολόγους! Είναι πολύ σημαντικό η μνήμη μας να μην μας εγκαταλείπει, για όσα έχουμε ζήσει, έχουμε ακούσει ή έχουμε κάνει. Οι πολιτικοί...
(φυσικά όχι όλοι), στηριζόμενοι στο γεγονός ότι ο περισσότερος κόσμος γρήγορα ξεχνάει, κάνουν αυτά που κάνουν και ενεργούν όπως θέλουν αμέσως μετά από τη ψήφο που πήραν. Ανεξέλεγκτοι δε όπως είναι από το σύστημα και χωρίς υποχρέωση λογοδοσίας, όχι μόνο ξεχνάνε τι έχουν πει και τι έχουν υποσχεθεί, αλλά έχουν τη μοναδική ικανότητα θρασύτητας να σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου και να σου παρουσιάζουν το άσπρο - μαύρο. Μάλιστα αυτό καλύπτεται από τη γενική ρήση ότι «η πολιτική είναι η δύναμης του εφικτού» και...τελειώσαμε. 

Στο παραπάνω video, προβάλλονται οι θέσεις τριών γνωστών οικονομολόγων της Πατρίδας μας και ενός συνταγματολόγου, από τις τοποθετήσεις που έκαναν σε μια από τις περίφημες και αξέχαστες λαϊκές συγκεντρώσεις της πλατείας Συντάγματος τον μήνα Ιούνιο του 2011. Τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να τους «τσεκάρουμε» να δούμε πόσο σταθεροί έχουν μείνει από τότε στις απόψεις τους για την κρίση στην Ελλάδα και στον τρόπο αντιμετώπισής της. 

Οι τρεις από αυτούς τυχαίνει να έχουν περάσει πλέον στο στίβο της ενεργής κοινοβουλευτικής πολιτικής και υπουργοποίησης πλέον με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (Βαρουφάκης, Τσακαλώτος, Κατρούγκαλος) και ο ένας (Καζάκης) εξακολουθεί να ενημερώνει τον κόσμο στο γνωστικό του αντικείμενο αυτό της οικονομίας. 

Ευκαιρία λοιπόν να συγκρίνουμε τις απόψεις του καθενός με τα όσα διαδραματίστηκαν στην Ελλάδα από τότε, και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για το τι θα έπρεπε ενδεχομένως να είχε γίνει, αλλά δεν έγινε.

Συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν να αντιδράσουμε αποτελεσματικότερα από τώρα και στο εξής, αν χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε πάλι ανάλογες καταστάσεις

Τα σχόλια δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive