Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Ιδού ο «δράκος με το ποδήλατο». Εμμανουήλ Αναστασόπουλος τ`ονοματάκι του

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του «δράκου με το ποδήλατο», που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος ανήλικων κοριτσιών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Πρόκειται για τον Εμμανουήλ Αναστασόπουλο, του Δημητρίου και της Ευαγγελίας, που γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1984 στο Μαρούσι....
Η αρρωστημένη δράση του 33χρονου πήρε τέλος στις 30 Μαρτίου, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφαλείας Αττικής και κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση. Οπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 33χρονος εντόπιζε μαθήτριες, τις οποίες ακολουθούσε με ποδήλατο μέχρι την είσοδο του σπιτιού τους. Στη συνέχεια τις πλησίαζε με το πρόσχημα ότι δήθεν είναι αστυνομικός, που διενεργεί έρευνα για κλοπή στο σχολείο τους και όσο τους έκανε σωματική έρευνα, ασελγούσε σε βάρος τους! Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., με την παραπάνω μέθοδο αποπλάνησε τουλάχιστον έξι κορίτσια από το 2011 έως σήμερα, ενώ η τελευταία επίθεση έγινε στις 3 Μαρτίου με θύμα μια 11χρονη. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του έγινε με εντολή εισαγγελέα και με στόχο να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλα αντίστοιχα αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive