Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΝΤΡΟΠΗ: Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΕΚΑΝΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ!

Πανό που είχε αναρτηθεί στο γήπεδο κατά τον αγώνα Πανιωνίου με τον Ατρόμητο
ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΙΓΙΔΑ Γ. ΜΟΥΖΑΛΑ. Μεταφέρουμε από την εφημερίδα των Συντακτών... Οι χαρακτηρισμοί δικοί τους...
Με το μότο: «ο πρόσφυγας αγκαλιάζει τους πρόσφυγες» η ΠΑΕ Πανιώνιος προχώρησε σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία...
Περίπου είκοσι πιτσιρίκια από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων του Σκαραμαγκά βρέθηκαν στη Νέα Σμύρνη και όχι μόνο παρακολούθησαν τον αγώνα του Πανιώνιου με τον Ατρόμητο, αλλά συνόδευσαν ποδοσφαιριστές και διαιτητές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας τους από το χέρι.


Η ιστορία της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την προσφυγιά και η κίνηση της ΠΑΕ βρήκε ανταπόκριση στις τάξεις των οπαδών. Στη θύρα όπου βρίσκονται οι οργανωμένοι, οι «Πάνθηρες», σηκώθηκε ένα μεγάλο πανό που απεικόνιζε δύο καράβια με ανθρώπους να κρατούν σημαίες με μπλε και κόκκινο χρώμα, ενώ παράλληλα τραγουδούσαν συνθήματα... σχετικού περιεχομένου.
Και ο Ιωάννης Μουζάλας, υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, βρέθηκε χθες στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης


Μάλιστα, τα προσφυγόπουλα έκαναν τον δικό τους γύρο του θριάμβου γνωρίζοντας την αποθέωση από όλο το γήπεδο. Νωρίτερα, πριν από τη σέντρα του αγώνα, τους μοιράστηκαν τρόφιμα και νερά, ενώ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου είχαν την ευκαιρία να κλοτσήσουν κάνα δυο μπάλες.



Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στο προσφυγικό. Χθες, φιλοξενήθηκαν στις κερκίδες της Τούμπας αρκετά παιδιά από τη Συρία, μαζί με τους γονείς τους και έζησαν ένα ξεχωριστό απόγευμα. Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου η Κ14 του ΠΑΟΚ θα δώσει φιλικό με μια ομάδα ανήλικων προσφυγόπουλων τα οποία θα φιλοξενηθούν στην Τούμπα και στις 30 Απριλίου στο ματς με την Κέρκυρα.

stoxos.gr

6 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑ ΕΣΦΑΞΑΝ.ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ .ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἐγώ, ὁ ἐγγονὸς τοῦ Παναγιώτη ἀπὸ τὴν Κερασσούντα τοῦ Πόντου σᾶς φτύνω κατάμουτρα ψευτοπροσφυγοτόμαρα!!
    Καὶ νὰ ὑπενθυμήσω ὅτι τὸ σημερινὸν κατάντημα τῆς Ἑλλάδος οὔτε τυχαῖον οὔτε οἰκονομικὸν εἶναι, Περιπτώσεις ἀποκτηνώσεως ὅπως αὐτὴ εἶναι έκ τῶν συμπτωμάτων τοῦ τοῦ καταντήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι πολυπολιτισμος και ξερο ψωμι στην πραξη,αλλη μια παρασταση-προσπαθεια-επιβολη για την προωθηση της αριστεριστικης λαθροσυριζεικης προπαγανδας πολυπολιτισμου

    και φυσικα για να επιτευχθει ο στοχος-σκοπος του πολυπολιτισμου,εποικισμου και της πληθυσμιακης αλλοιωσης της χωρας μας χρησιμοποιουν και χρησιμοποιουνται τα παντα(βραβεια,βραβευσεις,προσωπικοτητες της UNESCO,διαφοροι οργανισμοι και φορεις,τοπικες αρχες και φορεις ,τεχνολογια,ποδοσφαιρο,ελληνοποιημενοι,φεστιβαλ,θεατρικες παραστασεις,εκθεσεις,ταινιες,ντοκυμαντερ,εκκλησια,αστυνομια,επιχειρηματιες-εργοδοτες οπου στην χωρα της ανεργιας οι ελληνες και ελληνιδες ανεργοι δεν εχουν πια καμια σημασια κλπ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν ψάξουν καλύτερα μπορεί να βρεθούν και ξαδέρφια με τους πρόσφυγες απο τα μπαρμπέιντος και την καραιβική,δεν θα φιλοξενήσουμε κανέναν!να το βουλώσει ο δημαρχάκος απο την στυλίδα,αν θέλει γάμους με λάθρο,να παντρέψει την μάνα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΚΑΛΕ ,Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ

      Διαγραφή
  5. Πανιώνιος σημαίνει "προδοσία";; Που είναι η ελληνική σημαία στο παλιό σήμα του Πανιωνίου οέο;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive