Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

50 ΧΡΟΝΙΑ απο τη χούντα. Θάπρεπε να γιορτάζει σήμερα η οικογένεια Τσίπρα. ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ απο την 21η Απριλίου. Ιστορικό

Φωτογραφία του Εμμανουήλ Εμμανουήλ.


Αποτέλεσμα εικόνας για 50 ΧΡΟΝΙΑ απο τη χούνταΠΟΛΛΕΣ "κατάρες" θα ακούσουμε ΚΑΙ σήμερα για την τρισκατάρατη χούντα του Παπαδόπουλου, ακόμα κι απ αυτούς μου μεγαλούργησαν και πλούτισαν επι των ημερών του. Όπως και η οικογένεια του σημερινού "αριστερού" Τσίπρα που με τα εκατομμύρια του Βασιλόφρονα πατέρα του που απέκτησε απο την πολύχρονη συνεργασία του με τους Απριλιανούς μεγάλωσε, τα παιδιά του τα σπούδασε κι έκανε πολλά λεφτά, που καταναλώνουν μέχρι σήμερα οι απόγονοί του. Ο 78χρονος Παύλος Τσίπρας πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου 2012 και κηδεύτηκε στις 4 το απόγευμα της Τρίτης από τον Άγιο Γεώργιο του Διονύσου....
Στους δημοσιογράφους απαγορεύτηκε να καλύψουν την κηδεία, για να μη μάθουν οι χαχόλοι οι Έλληνες από πόσο «χριστιανική» οικογένεια προέρχεται ο άθεος Αρχηγός του Σύριζα. Κάνω επιγραμματικά τις αποκαλύψεις, γιατί δεν με παίρνει ο χώρος: 1) Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός (Έγινε 100 ετών την παρελθούσα Πέμπτη 8 Νοεμβρίου!) ) έδινε αφειδώς έργα Στον Παύλο Τσίπρα, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου. 2) Η οικονομική άνεση του «καλού χριστιανού» Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νύν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»!» 


ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: Ο πατέρας του Αλέξη ήταν «βασιλόφρων»!
Προς το τέλος της δεκαετίας του 1980 ο Βασίλης Λεβέντης έφυγε για το Μόναχο, όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Παραστατική και Προβολική Γεωμετρία. Με την επιστροφή του στον Πειραιά ο Βασίλης Λεβέντης ανοίγει μελετητικό γραφείο. Μία από τις πρώτες δουλειές που παίρνει είναι από την τεχνική εταιρία του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού!
 «Ο πατέρας του Τσίπρα ήταν βασιλόφρων» υποστηρίζει ο κ. Λεβέντης. «Εμένα με έλεγε αριστερό. Θεωρούσε ότι όποιος δεν είναι με τον βασιλιά είναι αριστερός. Ηταν παλαιών αντιλήψεων».

2 σχόλια:

  1. Δεν εζησα την τότε εποχή αλλα ψάχνοντας και διαβάζοντας εκτός απο τα δικαιώματα των πολιτών και τις φυλακές...και ισως κάποια ψεματα και προπαγάνδες κατα τα άλλα η ανεργία 0%, όλοι ζούσαν καλά και οι επιχειρήσεις επίσης,δεν υπήρχε φόβος απο λαθρο,ληστές κλπ. Η Δραχμή; Το δυνατό νόμισμα της Ευρώπης;!! Σήμερα; Ανεργος... μας ταίζουν οι γονείς μας, δουλειά για 10Ε, φοβόμαστε να βγούμε με τα παιδιά μας ... Τι να πώ;; Πως μας κατάντησαν έτσι;!! Η μόνη ελπίδα είναι η θρησκεία μας που και αυτή πάνε να την διαλύσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ έζησα την εποχή της επταετίας. Καμία σχέση με τις βλακείες που μας ξεφουρνίζουν οι διάφοροι σήμερα. Ήταν μακράν η καλύτερη περίοδος για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Σε όλους τους τομείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive