Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΤΩΡΑ. Το χρονικό της ληστείας – θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο. Ο γιος είδε από κάμερες ασφαλείας την εισβολή στο διαμέρισμα των γονιών του και κάλεσε την αστυνομία. Νεκρός ο ένας ληστής. Πήγε να πετάξει απ τον 5ο αλλά κατάλαβε οτι ΔΕΝ ήταν πουλί. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το χρονικό της ληστείας – θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο
Νεκρός είναι ο ένας από τους δράστες που πρωταγωνίστησαν στην κινηματογραφική ληστεία στο Παλαιό Φάληρο. 
ΕΛΑΣ
Συνελήφθησαν οι δύο από τους συνεργούς του. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο συγκεκριμένος δράστης έπεσε από τον 5ο όροφο...
της πολυκατοικίας, καθώς προσπαθούσε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Το χρονικό της ληστείας-θρίλερ

Τέσσερα άτομα εισέβαλαν σε διαμέρισμα 8ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως, όπου διαμένει ηλικιωμένη γυναίκα με την οικιακή βοηθό της, τις ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων, τις έδεσαν και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Όμως, ο γιος της ηλικιωμένης γυναίκας, ο οποίος έχει διαμέρισμα στον 9ο όροφο, είχε τοποθετήσει κάμερες στο σπίτι της μητέρας του, προκειμένου να έχει συνεχώς εικόνα για λόγους ασφαλείας και οποιασδήποτε ανάγκης παρουσιαζόταν, από τις οποίες είδε τι συμβαίνει και τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση.
Οι αστυνομικοί έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο και ανέβηκαν στον 8ο όροφο, αιφνιδιάζοντας τους ληστές, οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι. Αρχικά είδαν τους δύο από τους ληστές, τους καταδίωξαν και τους πρόλαβαν στη βεράντα του 7ου ορόφου, όπου τους συνέλαβαν.
Τα θύματα δήλωσαν από την αρχή ότι οι δράστες ήταν τέσσερις, γι' αυτό οι αστυνομικοί συνέχισαν τις έρευνες, μέχρι που βρήκαν νεκρό τον τρίτο από τους ληστές, στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ληστής βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τον 5ο όροφο, καθώς προσπαθούσε να φτάσει στο ισόγειο από μπαλκόνι σε μπαλκόνι.
Ο τέταρτος από τους δράστες κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.
Στην κατοχή των συλληφθέντων, οι οποίοι είναι Γεωργιανοί, βρέθηκε μία τσάντα με τρία πιστόλια, ένα περίστροφο και χρυσαφικά που είχαν αρπάξει από το σπίτι.
Στην κινητοποίηση συμμετείχαν δεκάδες αστυνομικοί, ενώ χρησιμοποιήθηκε και το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται και η οικιακή βοηθός των ηλικιωμένων, τους οποίους προσπάθησαν να ληστέψουν πριν από λίγη ώρα τέσσερα άτομα.
ΕΛΑΣ
ΕΛΑΣ
ΕΛΑΣ
ΕΛΑΣ
ΕΛΑΣ

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive