Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΑ 2 ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ: Η πρωτοφανής δικαιολογία της ενώπιον των δικαστών

dikastirio
Άφωνους άφησε τους δικαστές και όσους άκουσαν την πρωτοφανή δικαιολογία που ξεστόμισε η 25χρονη θεία η οποία εγκατέλειψε τα δύο παιδιά έξω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Καλαμαριά. «Είμαι...
ιερόδουλη και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με τη φροντίδα των παιδιών», είπε ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, που την καταδίκασε για την πράξη της σε ποινή φυλάκισης 24 μηνών. Η κατηγορούμενη άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να δικαστεί σεδεύτερο βαθμό.
Πάντως, η πρόεδρος του Δικαστηρίου που άκουσε την απίστευτη πρόφαση, της αντέτεινε ότι πολλές ιερόδουλες μεγαλώνουν όχι μόνο τα παιδιά τους, αλλά και ξένα παιδιά και μάλιστα με απόλυτη επάρκεια.
Αρχικά η 25χρονη είχε ισχυρισθεί ότι εγκατέλειψε τα παιδιά  γιατί δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να τα φροντίζει.
Να σημειωθεί ότι η αδελφή της που της είχε εμπιστευτεί ένα αγοράκι 3 ετών και ένα κοριτσάκι ενός έτους, είναι κρατούμενη όπως και ο σύζυγός της,για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών.
Για τα αδελφάκια, που είναι υγιή και βρίσκονται από χθες στο νοσοκομείο Γεννηματάς, η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει τις επομένες ημέρες που θα δώσει την επιμέλειά τους. Ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι η επιμέλεια και φροντίδα των παιδιών θα πρέπει να ανατεθεί σε κατάλληλο δημόσιο φορέα και ήδη με εισαγγελική αίτηση, κινείται η διαδικασία αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από τη μητέρα τους, παρά την αντίθετη επιθυμία της ίδιας.

1 σχόλιο:

  1. προκειται για σερβους,κανει μπαμ οτι προκειται για βαλκανορομα,απελαση ολων των βαλκανοτσιγγανων που εχουν κατακλυσει την ελλαδα μας και για τους οποιους δεν εχουμε απολυτως καμια υποχρεωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive