Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΤΟΥΡΚΙΑ. ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ 12 ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ. ΒΙΝΤΕΟ


Νεκροί είναι και οι δώδεκα επιβαίνοντες του ελικοπτέρου της τουρκικής αστυνομίας, το οποίο συνετρίβη το μεσημέρι σε περιοχή της ανατολικής Τουρκίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνείου. Το ελικόπτερο της τουρκικής Αστυνομίας, τύπου Sikorsky S-70...
 συνετρίβη σε ορεινή περιοχή σε υψόμετρο 2.500μ.  Τα αίτια της συντριβής εντοπίζονται στις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, πρόσθεσαν οι αρχές. Σύμφωνα με το κυβερνείο της επαρχίας το ελικόπτερο μετέφερε επτά αστυνομικούς, έναν δικαστή, έναν υπαξιωματικό του στρατού και τρία μέλη πληρώματος.  Η πυκνή ομίχλη που επικρατεί στην περιοχή έκανε δύσκολη την επιχείρηση διάσωσης σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV έδωσε στη δημοσιότητα συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο της συντριβής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive