Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Επιμένει ο Δημήτρης (ΕΝΤΕΛΩΣ)> Καμμένος, παρά τον σάλο: Γιατί πρέπει να πάρουμε το 100άρικο από τον συνταξιούχο


Λίγες ώρες μετά τη δήλωση ότι «καλύτερα στο κράτος το 100άρικο του συνταξιούχου παρά στον φραπέ του εγγονού», που προκάλεσε σάλο, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος επανέρχεται, εμμένοντας, στα όσα είπε και εξηγώντας τι εννοούσε. Συγκεκριμένα στη νέα, διευκρινιστική, όπως αναφέρει δήλωση ο κ. Καμμένος τονίζει:...
Από την στιγμή που αναγκαζόμαστε να μειώσουμε την προσωπική διαφορά στις συντάξεις από το 2019/20 ΜΟΝΟ, η κυβέρνηση μας κατάφερε μέρος αυτής της διαφοράς να δοθεί ως επιδότηση εργοδοτικών εισφορών έτσι ώστε να δώσουμε ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε ανέργους.

Διεκδικήσαμε και πετύχαμε για παράδειγμα τα 20 ευρώ το μήνα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ σε έναν εργοδότη για ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ παρά να τα πάρει ο κ. Σόιμπλε και να μπουν στην μαύρη τρύπα του χρέους».

Και προσθέτει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ: «ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ αυτά τα λίγα χρήματα ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΠΟ και να βοηθήσουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τους ανέργους που κληρονομήσαμε.

Θυμίζω ότι οι προηγούμενες 11 μειώσεις συντάξεων των προηγουμένων κυβερνήσεων πήγαν στην μαύρη τρύπα του χρέους και συγχρόνως αύξησαν την ανεργία κατά 998.000 συνανθρώπων μας ενώ δημιούργησαν 8.5δις € τρύπα (έσοδα-συντάξεις) στα ασφαλιστικά μας ταμεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive