Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Ανακοίνωση της εταιρείας Mikel για την επίθεση του Ρουβίκωνα

Ανακοίνωση της εταιρείας Mikel για την επίθεση του Ρουβίκωνα
Η γνωστή   αλυσίδα καταστημάτων καφεστίασης Mikel Coffee Company μετά την  πρωινή  επίθεση  που δέχθηκε από την  αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» στο κατάστημά της στο Αιγάλεω (ενώ στους υπερκείμενους  ορόφους στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας) εκφράζει...
την στήριξη της στους εργαζόμενους και τους πελάτες του καταστήματος, που αντέδρασαν με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, με αποτέλεσμα αφενός να μην επεκταθεί το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε και αφετέρου να μην υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες ή τραυματισμοί.
Να σημειωθεί ότι η  ομάδα «Ρουβίκωνας» εισέβαλε μόνο  στην κεντρική  είσοδο του καταστήματος της εν λόγω εταιρείας στο Αιγάλεω και όχι στα υπερκείμενα κεντρικά γραφεία της.
Η «παρέμβαση» αυτή της ομάδας «Ρουβίκωνας»  επέφερε   μόνο υλικές ζημιές, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός εργαζόμενου  της εταιρείας ή πελάτη της. Παράλληλα, η   αλυσίδα καταστημάτων   Mikel Coffee Company στην σχετική  ανακοίνωσή της εκφράζει δημόσια  τις ευχαριστίες της  προς τις αρμόδιες κρατικές αρχές για την άμεση παρέμβασή τους, η οποία απέτρεψε   πιθανές περαιτέρω  αρνητικές  εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive