Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΠΑΡΤΑ ΚΟΠΑΝΕ!! H Hürriyet «ευχαριστεί» τον Κατρούγκαλο για την στήριξη στη διαμάχη με την Ολλανδία

H Hürriyet «ευχαριστεί» τον Κατρούγκαλο για την στήριξη στη διαμάχη με την Ολλανδία

«Ο κανόνας στην Ευρώπη είναι να επιτρέπονται τέτοιες συγκεντρώσεις», (Γιατί ρε ΜΑΛΑΚΑ, είναι Ευρώπη η Τουρκία;;) ανέφερε ο Έλληνας υπουργός, αδειάζοντας τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε....Για τη στήριξη που παρείχε χθες στην Τουρκία, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, στην διαμάχη της με την Ολλανδία, «πανηγυρίζει» η εφημερίδα Hürriyet.  Σε συνέντευξή του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, πήρε ξεκάθαρη θέση, στην ένταση που έχει δημιουργηθεί μετά την απαγόρευση της Ολλανδίας να πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση για το δημοψήφισμα της Τουρκίας στο Ρότερνταμ, λέγοντας ότι «ο κανόνας στην Ευρώπη είναι να επιτρέπονται τέτοιες συγκεντρώσεις». Η τουρκική εφημερίδα σήμερα σε άρθρο της αναφέρει ότι «Ο Έλληνας αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Γιώργος Κατρούγκαλος, στήριξε την Τουρκία, δηλώνοντας στις 13 Μαρτίου «Δεν μπορώ να κρίνω τις εσωτερικές πολιτικές αποφάσεις των άλλων χωρών, αλλά ο κανόνας στην Ευρώπη είναι ότι αυτές οι συναντήσεις μπορεί να γίνονται».



Ο υπουργός στην ίδια συνέντευξη στον ΣΚΑΙ μάλιστα, ανέφερε ότι εάν επιθυμούν οι Τούρκοι μπορούν να κάνουν καμπάνια και στην Θράκη, αγνοώντας ίσως ότι δεν κατοικούν «Tούρκοι ψηφοφόροι», αλλά Έλληνες μουσουλμάνοι που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στην Τουρκία όπως οι Τούρκοι Γερμανίας και Ολλανδίας.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να ζητηθεί να γίνουν τουρκικές προεκλογικές συγκεντρώσεις και στην Ελλάδα, ο κ. Κατρούγκαλος είπε: «Εμείς προσπαθούμε πάντοτε οι σχέσεις μας με την Τουρκία να είναι φιλικές. Έχουν γίνει στο παρελθόν επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων στη Θράκη».

Και προσέθεσε, ανοίγοντας «παράθυρο» για συγκεντρώσεις και στη χώρα μας, εν όψει του τουρκικού δημοψηφίσματος: «Δεν υπάρχει λόγος να απαγορεύσουμε την επικοινωνία μαζί τους, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει και κανένας λόγος να τροφοδοτήσουμε μια ένταση, που αυτή τη στιγμή υπάρχει στην Ευρώπη και κινδυνεύει να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση μας». 

4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΤΡΟΥΓΓΑΛΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΝΑ ΑΛΩΝΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
    ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ.ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ-150000-ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ,ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΟΖΑΝΗΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ DNA.
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΡΟΣ,ΔΡΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΡΑΚΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΑΙΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτούς ψηφίσαμε αδέλφια για να μας κυβερνούν. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Σήμερα παρακολουθώ τα ΜΜΕ και βλέπω πως για την συγκεκριμένη προδωσία του Κατρουκαλου κάτι μισόλογα λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά ο ( άνθρωπος?????????!!!!!!!!!!!) Εκτός από ΜΑΛΑΚΑΣ είναι αρωστος!!!!!!! είναι δυεστραμενος το 97% στό συριζα τέτοιοι είναι αυτοί θέλουν ΜΑΚΡΌΝΗΣΟ καί
    3φορες την ημέρα ξύλο πρωί μεσημέρι βράδυ από 2 ωρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive