Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

EΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΡΑ απο κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ στην περιοχή Ζωγράφου για την εκκένωση της βίλας! (ΦΩΤΟ)

epeisodia
Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην πορεία διαμαρτυρίας  για την εκκένωση της βίλας Ζωγράφου, στην οποία συμμετέχουν άτομα από κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ και ... συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γαρδένιας στου Ζωγράφου....
Αμέσως μετα τη λήξη της πορείας διαδηλωτες εκτόξευσαν πέτρες εναντιον των αστυνομικών δυνάμεων, ενω αντιεξουσιαστές άναψαν φωτιές σε κάδους στην πλατεία Γαρδενιας. Οι αστυνομικοι απάντησαν με χημικά. Στην Πορεία συμμετείχαν περισσότερα απο 1000 άτομα.
Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας, αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε επιχείρηση στη βίλα Ζωγράφου και έγιναν 7 συλλήψεις.
Όπως αναφέρεται στα καλέσματα που δημοσιεύθηκαν για την σημερινή κινητοποίηση, οι αλληλέγγυοι της κατάληψης της βίλας Ζωγράφου ζητούν την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων και καταδικάζουν την αστυνομική επιχείρηση τόσο για την εκκένωση της βίλας Ζωγράφου όσο και του κτιρίου στην οδό Αλκιβιάδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive