Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Έτσι αρπάζουν τα ξενοδοχεία και τα δίνουν στους λαθρομετανάστες. Κι εμείς ... κοιμόοοομαστε! ΒΙΝΤΕΟ

Η περιουσία μας δεν μας ανήκει πλέον. Μήνυση κατά του υπουργού προστασίας του πολίτη, Νίκου Τόσκα και του αρχηγού της Ελληνικής αστυνομίας, κατέθεσε η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου “City Plaza”,  το οποίο ουσιαστικά έχει επιταχθεί από φιλοπαγκοσμιοποιητές για να μένουν μουσουλμάνοι  λαθρομετανάστες...

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Star», η κα Αλίκη Παπαχελά, κατέθεσε μήνυση, ζητώντας τους να εφαρμόσουν τον νόμο και να απομακρύνουν τους καταληψίες από την περιουσία της.
Υπάρχει μάλιστα, όπως αναφέρει και εισαγγελική εντολή για την εκκένωση του ξενοδοχείου, η οποία φυσικά δεν εφαρμόζεται, καθώς οι… «αλληλέγγυοι» αποτελούν κράτος εν κράτει.
Άλλωστε και η κυβέρνηση κάνει λόγο για επίταξη των ξενοδοχείων από το κράτος.
«Ο κύριος Τόσκας μου είπε ότι έχω δίκιο και μου είπε να πάω από το γραφείο του. Πήγα στο γραφείο του, μου είπε ότι θα σας ειδοποιήσω αν είναι να λυθεί το θέμα και αν δεν λυθεί πάλι θα σας ειδοποιήσω, ωστόσο ουδεμία ειδοποίηση έλαβα ποτέ», πρόσθεσε.
Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου υπενθυμίζει ότι έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την στιγμή που άγνωστοι έσπασαν την κεντρική είσοδο και κατέλαβαν το ξενοδοχείο της, το οποίο ήταν κλειστό. Χωρίς  την συγκατάθεση της παραχώρησαν τα δωμάτια, αλλά και τους υπόλοιπους χώρους σε μουσουλμάνους μετανάστες .
Η κυρία Παπαχελά όπως είπε, βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση και πρόκειται να προχωρήσει και σε αγωγή κατά του Ελληνικού δημοσίου, ζητώντας αποζημίωση.
«Δεν μπορεί να σου καταλαμβάνουν τον χώρο σου και να μην αντιδρά το κράτος», αναφέρει!
Ίσως όμως να μην γνωρίζει πως το σχέδιο της Νέας Τάξης φαίνεται είναι η κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας και του ελεύθερου επαγγέλματος, προκειμένου όλοι να λαμβάνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, όντες πλήρως εξαρτημένοι.
Δείτε και τα σχόλια δικά σας:

1 σχόλιο:

  1. οΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive