Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Σώρρας και συνεργάτες καλούνται να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι. Ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν διαπραχθεί κακουργήματα

Σώρρας και συνεργάτες καλούνται να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι
Με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης αξιόποινων πράξεων καλείται να δώσει εξηγήσεις στην αρμόδια εισαγγελέα ο Αρτέμης Σώρρας και επτά συνεργάτες του. Η εισαγγελέας Ευγενία Αυλίδου, η οποία χειρίζεται την υπόθεση των καταγγελιών που αφορούν στη δράση του Αρτέμη Σώρρα...
και του πολιτικού του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσης», ερευνά το ενδεχόμενο να έχουν διαπραχθεί τα κακουργήματα της απάτης και της σύστασης διεύθυνσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση αλλά και άλλα αδικήματα μεταξύ των οποίων αυτό της διέγερσης πολιτών σε βιαιοπραγίες.
Η εισαγγελική λειτουργός, μάλιστα, έχει δώσει και προθεσμία μέχρι αύριο το μεσημέρι προκειμένου τα πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση να δώσουν εξηγήσεις είτε με αυτοπρόσωπη εμφάνιση τους στο γραφείο της είτε μέσω των νομικών τους παραστατών.
Η εισαγγελική έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της με την εισαγγελέα να έχει ήδη αξιολογήσει την μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει για την υπόθεση ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος αλλά και δικογραφίες που εκκρεμούσαν στην περιφέρεια και απεστάλησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών μετά από παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου.
Μεταξύ αυτών και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε Εισαγγελία της Πελοποννήσου η οποία αφορούσε τις περίφημες εξουσιοδοτήσεις που φέρεται να μοίραζε η συγκεκριμένη Οργάνωση και οι πολίτες κατέθεταν σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία. Επιπλέον, στο φάκελο της υπόθεσης υπάρχουν και πολλά δημοσιεύματα που αφορούν τη δράση του Αρτέμη Σώρρα και των συνεργατών του τα οποία ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής απέστειλε , μέσω του Αρείου Πάγου, στην Εισαγγελία.
Στο πλαίσιο της έρευνας, πάντως, έχουν εξεταστεί ως μάρτυρες πολίτες που φέρονται να καταγγέλλουν τον Αρτέμη Σώρρα για ψεύτικες εξουσιοδοτήσεις που μοίραζε προκειμένου να πετύχουν δήθεν διαγραφή των χρεών τους.
Υπενθυμίζεται ότι αναμένεται η κρίση του Άρειου Πάγου σχετικά με την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας που εμμέσως πλην σαφώς αποδεχόταν τους ισχυρισμούς Σώρρα ότι κατέχει μετοχές που αντιστοιχούν σε 600 δις δολάρια. Η επίμαχη απόφαση αποτέλεσε «σημαία» στα χέρια του Αρτέμη Σώρρα για να πείσει τους οπαδούς του.

2 σχόλια:

  1. Διάβασα συμπτωματικά το παρακάτω σχόλιο στη σελίδα «Αλφειός ποταμός» (http://alfeiospotamos.gr/?p=27279)
    Είναι γνωστό ότι στην κατοχή του κ Σώρρα είχε περιέλθει με νόμιμη διαδικασία, μία φόρμουλα του καθηγητή πυρηνικής φυσικής κ. Γεωργίου Γκιόλβα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύστηκτο κράμα Βολφραμίου, Τιτανίου, Νιοβίου (αν θυμάμαι καλά) και ίχνη Άνθρακα, με σημείο τήξης 4700Κ (περίπου 4400 °C), με μεγάλη σκληρότητα και πολύ μικρό συντελεστή διαστολής. Σε μια συνέντευξή του, ο αείμνηστος καθηγητής είχε προτείνει να χρησιμοποιηθεί ως επίχρισμα στις ατράκτους των μαχητικών αεροσκαφών, ώστε να καταπονούνται λιγότερο. Αν ο κ. Σώρρας το επιβεβαιώσει ή ενδεχομένως δώσει κάποιες λεπτομέρειες, πιστεύω ότι θα αυξήσει την εμπιστοσύνη των υποστηρικτών του.
    Τα συμπεράσματα δικά σας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. ΣΩΡΡΑΣ,ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ..
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

    ΑΘΗΝΑ 13/03/2017

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΑΤΗ ΣΩΡΡΑ» ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΟΙ ΕΠΑΪΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ -ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ- ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ ΦΑΙΔΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΕΦΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ «ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ» ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ -ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ- ΤΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

    Ο ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ «ΤΡΟΜΕΡΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2012-2014 ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ $ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΜΕ ΑΡ. ΠΡ. 09927 ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ ΑΝ. ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 23Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝ. ΛΟΓ. ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ».

    ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΜΗΝΕΣ.

    Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. 1.

    ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΤΟΥ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΤΟΠΟ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.

    Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
    «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

    Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive