Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

«Στο κόκκινο» το Στράτευμα μας: Στον αέρα και οι Εθνοφύλακες στα Δωδεκάνησα ενόψει τουρκικής αεραπόβασης.ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Εντονοι φόβοι για τουρκική αεραπόβαση σε νησί μας υπάρχει στο ΓΕΕΘΑ γι αυτό χθες Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε άσκηση των Εθνοφυλάκων του 549 ΤΕ, στη Σύμη. Τη δραστηριότητα παρακολούθησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.....  
Διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας, η άριστη εκπαίδευση και το υψηλό ηθικό, ανακοίνωσε το γενικό επιτελείο .    
Η Σύμη ως νησί όμως δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία για εκπαίδευση από τους Δωδεκανήσιους εθνοφύλακες οι οποίοι  θα τρέξουν πρώτοι να επανδρώσουν όλα τα μικρονήσια και νησιά της αποκαλούμενης « πρώτης γραμμής».  
 
Σε περίπτωση πολεμικής εμπλοκής με τους «αφηνιασμένους» οι συμπολίτες μας στα νησιά αυτά θα είναι η κύρια δύναμη αποτροπής μαζί με τον ενεργό στρατό.  
 
Σύμφωνα και με τον ευρωπαϊκό τύπο, οι Τούρκοι απειλούν, εκβιάζουν, απαιτούν από  ΝΑΤΟ και ΗΠΑ, να λάβουν το τίτλο της περιφερειακής δύναμης και του «χωροφύλακα» της Ανατολικής Μεσογείου έχοντας λόγο στην εξόρυξη των τεραστίων κοιτασμάτων υδρογοναθράκων. 
  
Οι Έλληνες εθνοφύλακες μαζί με τις ενεργές μονάδες αποτελούν την πρώτη και σημαντική «γραμμή Μεταξά» της Ελλάδος σε μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές της Ευρώπης .  
  
Οι Ολλανδοί, οι Γερμανοί  και λοιποί Ευρωπαίοι μπορεί να «τσακώνονται» με τους νεο-οθωμανούς Τούρκους , αλλά  εξ αποστάσεως, ενώ εμείς οι Έλληνες που τους έχουμε δίπλα  μας  γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά  με ποιους ακριβώς έχουμε να κάνουμε .  
 
Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις αυτήν την δεδομένη στιγμή , εκτός από τις γαλλικές και τις βρετανικές από άποψη αριθμού και εξοπλισμού,  είναι η μόνη αποτελεσματική και αξιόπιστη δύναμη αποτροπής της ΕΕ σε αυτήν περιοχή προκαλώντας φόβο και τρόμο , ακόμη και στους «φωνακλάδες» και «θρασύδειλους» Τούρκους και έτσι θα μείνει πάντα . 
  
Υπενθυμίζουμε άρθρο μας με τίτλο (Η Τουρκία μας στέλνει τελεσίγραφο πολέμου: «Να φύγει ο ελληνικός στρατός από την Κω εδώ και τώρα» 
– Δείτε τις εικόνες που δείχνουν οι Τούρκοι ), με το οποίο αναφέραμε για το τελεσίγραφο  που έχει αποστείλει  η Τουρκία απαιτώντας να αποχωρήσει  ο ελληνικός στρατός από την Κω και τα υπόλοιπα Δωδεκάνησα , ενώ  κατηγορεί την Ελλάδα πως παραβιάζει τη Συνθήκη του 1947!   Προχθές ο τουρκικός τύπος ανέφερε την νήσο Ψέριμο ως τουρκική η οποία καταλήφθηκε παράνομα από την Ελλάδα το 2004. 
  
Σαφώς και το όλο σκηνικό παραπέμπει σε κυοφορούμενη στρατιωτικού τύπου πρόκληση σε αυτήν την περιοχή λόγω ΑΟΖ .    
Όσο για τις προθέσεις του Σουλτάνου Ερντογάν , αυτές έγιναν κατανοητές σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο με την παρουσία χιλιάδων Τούρκων σε πολλές πόλεις και τις δηλώσεις Τούρκων πολιτικών που έχουν «χάσει» εντελώς το μέτρο , ενδεικτικό του τι ακριβώς ετοιμάζουν στο Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive