Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ ο ΝΟΤΗΣ! ΞΕΣΚΙΣΕ τον ΤΣΙΠΡΑ με μια ΚΙΝΗΣΗ! «Οι μέρες του είναι ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ… είναι ένας τύπος που παριστάνει τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ της ΧΩΡΑΣ…»!! ΒΙΝΤΕΟ

αρχείο λήψηςO Νότης Σφακιανάκης, βρέθηκε χθες στο «ΟΛΑ Ξεκόλλα» και μίλησε για τον καινούριο του δίσκο στον οποίο ξεδιπλώνει όπως είπε όλες του τις κοινωνικές ανησυχίες. Όπως αποκάλυψε στο Θέμο και στη Δούκισσα Νομικού, το νέο του τραγούδι με τον τίτλο Γραβάτα, είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα. «Δεν κοιμάμαι Θέμο μου τα βράδια με αυτά που συμβαίνουν. Είμαστε υπό κατοχή αυτή τη στιγμή. Το νέο μου τραγούδι με τίτλο Γραβάτα, είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα»....
είπε χαρακτηριστικά λέγοντας κάποιους στίχους του τραγουδιού στον αέρα της εκπομπής. Αυτό το τραγούδι ισχύει για τον εκάστοτε Αλέξη, πρόσθεσε.
«Έχουν τρελάνει τον κόσμο αυτοί που παρουσιάστηκαν ως σωτήρες του. Εμφανίστηκαν για να βάλουν μια τάξη και έχουμε πλήρη αταξία» πρόσθεσε με νόημα.
Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή στη δραχμή, τον Σημίτη που έβαλε τη χώρα στο ευρώ και τους ολυμπιακούς αγώνες.
«Αν ήταν Έλληνες δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι. Δεν θα έπρεπε να είχαμε μπει στη νομισματική ένωση και δεν θα έπρεπε να είχαμε κάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Νότης Σφακιανάκης αναφέρθηκε επίσης, στην πρόσφατη πετυχημένη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά. Όπως είπε «ο Βασίλης μου λέει προστυχιές. Όταν αλλάζουμε στην πίστα συναντιόμαστε στους διαδρόμους και μου λέει διάφορες προστυχιές», είπε χαριτολογώντας.

2 σχόλια:

  1. Εδω ετοιμάζονται να καταργήσουν το Σύνταγμα μας το οποίο έχουν λυσαξει να το παραβιαζουν
    ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΘΕΟΙ(ΕΛΙΑΜΕΠ,ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ), ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ,ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ
    1. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΗΘΙΚΗ Η΄ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
    2.Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ....ΤΕΜΕΝΟΣ..ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ..ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ...)ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!
    ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,Η ΑΠΑΛΕΙΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΥΛΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ,ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ,ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!.
    ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ "ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ"!!!!!!!!ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νότη άρχοντα έιναι εθισμένοι στο ψέμα γιαυτό τους ενοχλεί η αλήθεια,συνέχισε να τα λές μπάς και στερεοποιηθεί η ευκοίλια πούχουν στο κεφάλι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive