Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΦΟΡΟΥΣ ΕΣΕΙΣ: ΕΤΣΙ ΘΑ (ΑΝ) ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ... ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ!!

Αποτέλεσμα εικόνας για πληρωσε την εφορια με 300.000 κερματαΜια ξεχωριστή μορφή διαμαρτυρίας επέλεξε ένα άνδρας από την Virginia όταν πήγε να πληρώσει τα τέλη ταξινόμησης των δύο αυτοκινήτων του. Τα τέλη ταξινόμησης ήταν 3.000 δολάρια και τα πλήρωσε με κέρματα του ένος cent, δηλαδή με 300.000 κέρματα....
 Ο λόγος για τον Nick Stafford, από το Cedal Bluff της Βιρτζίνια που πλήρωσε άλλα 440 δολάρια, σε 11 άτομα για να τον βοηθήσουν να σπάσει τα μασούρια με τα κέρματα.
Επίσης έδωσε 165 δολάρια για τις τρεις μηνύσεις που έκανε και αγόρασε πέντε καρότσια για να μετάφερει τα κέρματα, τα οποία του κόστισαν 400 δολάρια. 
Αποτέλεσμα εικόνας για πληρωσε την εφορια με 300.000 κερματα
Αυτό που τον ανάγκασε να φτάσει σε αυτό το σημείο ήταν άρνηση του Υπουργείου Συγκοινωνιών να του δώσει σαφή απάντηση για το πού έπρεπε να δηλώσει τα δυο αυτοκίνητα, ενώ δεν του έδιναν και τον τηλεφωνικό αριθμό που ζητούσε. 
Σχετική εικόνα
Ο Stafford δεν το έβαλε κάτω και έκανε επίσημη αίτηση σύμφωνα με το νόμο για την ελευθερία της πληροφόρησης των ΗΠΑ και του έδωσαν τον αριθμό του τηλεφώνου. Αφού του αρνήθηκαν άλλους εννέα αριθμούς κατέθεσε τρεις μηνύσεις και αποφάσισε να πληρώσει το τέλος ταξινόμησης σε κέρματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive