Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

ΔΙΝΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ του ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ… ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ! Ποιοι είναι οι μεγαλοφειλέτες που χρωστούν 43 εκατ.

sorras
Οφειλές άνω των 43 εκατομμυρίων ευρώ  επιχείρησαν να κλείσουν με τα  ομόλογα του απατεώνα Σώρρα,  μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου που “παίζουν” καθυστερήσεις με την εφορία και το Δημόσιο στηριζόμενοι στην αποστολή εξωδίκων που τους έχει προμηθεύσει η …Ελλήνων Συνέλευσις!...

Την ώρα που η Εισαγγελία Πρωτοδικών έχει προχωρήσει εις βάθος την έρευνα   για “εγκληματική οργάνωση” σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα, αποκαλύπτεται ότι πέραν των 6000 φυσικών προσώπων (μικροοφειλετών ) οι οποίοι έχουν αποστείλει εξώδικα τέτοιου τύπου σε εφορίες, ΔΕΗ και ασφαλιστικά ταμεία , υπάρχουν και πρόσωπα που χρωστούν εκατομμύρια ευρώ.
Τουλάχιστον 41 από τους οφειλέτες, φυσικά και νομικά πρόσωπα, που αναφέρονται στις λίστες και χρωστάνε μονάχα στη ΔΟΥ και στις υπηρεσίες Τελωνίων άνω των 150.000 ευρώ ο καθένας, φρόντισαν να στείλουν το εξώδικο του Σώρρα, δηλώνοντας ότι τις οφειλές τους θα τις πληρώσει εκείνος!
EksodikoSorra
Ανάμεσά στους επιχειρηματίες που χρωστούν συνολικά 43 εκατ. ευρώ είναι:
- Από την Ελευσίνα με 1,3 εκατομμύρια οφειλή
- Από την Τρίπολη με 3 εκατομμύρια
- Από την Καβάλα με 8 εκατομμύρια
- Από την Κηφισιά 1,5 εκατομμύριο
- Από τη Λάρισα 5 εκατομμύρια
- Από τη Χαλκίδα 4,5 εκατομμύρια
- Εταιρία οπτικών από τον Πειραιά με 1,2 εκατομμύριο
- Ταχυφαγείο από το Ναύπλιο με 400.000 ευρώ
Αθροιστικά οι οφειλές αυτές αγγίζουν τα 43 εκατομμύρια ευρώ.
Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Τράπεζα της Ελλάδος φέρεται να έχει απαντήσει στις εισαγγελικές αρχές πως ουσιαστικά αυτά τα χρήματα που επικαλείται ο Σώρρας, “δεν υπάρχουν “.
Συγκεκριμένα η Τράπεζα της Ελλάδας, ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες -Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς- να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσαν να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.
Οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές.

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΡΒΟΥΝΟ..
    ΡΩΤΑΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ..
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΦΟΥ ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..

    ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

    ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ...
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ..
    ΓΙΑΤΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive