Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΜΠΕΡΔΕΜΑ.ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ "0". Μητέρα και γιος έκαναν αλλαγή φύλου και έγιναν πατέρας και κόρη. ΦΩΤΟ

Ο 15χρονος Κόρει Μέισον αποκάλυψε πρώτη φορά στους γονείς του πως αν και αγόρι αισθάνεται σαν κορίτσι περίπου πριν τέσσερα χρόνια. Τότε δεν περίμενε πως μετά από καιρό θα μάθαινε πως και η μητέρα της (του) είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ηταν ένας άνδρας, δηλαδή, στο σώμα γυναίκας. Ωστόσο ...
τα πράγματα άλλαξαν με μητέρα και γιο να προχωρούν σε εγχείριση αλλαγής φύλου και πλέον στηρίζουν και αγαπούν ο ένας στον άλλον ως οι άνθρωποι που είναι πραγματικά.
«Ηθελα οι γονείς μου να είναι περήφανοι για μένα, και φοβόμουν πως θα σταματούσαν να με αγαπάνε αν τους το έλεγα», εξηγεί η Κόρει στη συνέντευξη της στην εκπομπή «60 Minutes».
Ο Ερικ Μέισον, που ήταν παλιότερα Ερρικα, από την πλευρά του είπε: «Αρχικά ένιωσα ανακούφιση με την απόφασή μου, μετά όμως ένιωσα τρόμο. Τρόμο για το τι επιφύλασσε το μέλλον για την οικογένεια και τα πέντε παιδιά μου, τρόμο για το πώς θα εξελισσόταν η ζωή μου». 
Ο Ερικ έχει υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή και εξηγεί πως παρά την απόφαση να αλλάξει φύλο, δεν σκοπεύει να χωρίζει με τον σύζυγό της και πατέρα της Κόρει. Ο σύζυγός της Λες δεν θέλει ούτε αυτός να χωρίσει την αγαπημένη του.
«Ερωτεύτηκα τον άνθρωπο. Ήταν πανέμορφη ως γυναίκα, αλλά το εσωτερικό είναι αυτό που μετράει. Το μόνο που θέλω είναι ο Eric να είναι ευτυχισμένος», λέει ο Λες.
Φωτογραφίες: Facebook @Eric Maison

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive