Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΝΟ ΠΡΟΣΕΧΕ.ΠΟΙΟ ΨΕΥΤΗΣ .. ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!! Συλλεκτικό βίντεο! Ο Καμμένος κραυγάζει ότι «Rothschild και ντόπιοι προδότες έστησαν την ιστορία με τα Μνημόνια»

Αποτέλεσμα εικόνας για Συλλεκτικό βίντεο! Ο Καμμένος κραυγάζει ότι «Rothschild και ντόπιοι προδότες έστησαν την ιστορία με τα Μνημόνια»
Τραγική ειρωνεία (ακόμη μια) σίγουρα για την κυβέρνηση και τους πρωταγωνιστές της η υπόθεση με τη Rothschild, αφού οι ίδιοι που την κατήγγειλαν προεκλογικά, τώρα, όπως αποδεικνύεται, συναντώνται επίσημα και στα ...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
μουλωχτά μαζί τους. Είναι χαρακτηριστικό πως στο παρακάτω βίντεο ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης τώρα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος σε συγκέντρωση του κόμματός του φωνάζει...
καταγγέλλοντας τη Rothschild και τους… ντόπιους προδότες! «Θυμάστε τον γενικό διευθυντή των ορυχείων τον κ. Τέρι, δεξί χέρι του ιδρύματος Rothschild και των εταιρειών και πρώην υπάλληλος του Goldman Sachs, αυτοί δηλαδή που μαζί με τους ντόπιους προδότες μας στήσανε την ιστορία με τα Μνημόνια και καθυποτάξανε τον ελληνικό λαό….», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Π. Καμμένος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive