Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΝ REAL.FM. KONTΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ. ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 10 - 0 !! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ. ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ. ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ.

ΔΕΙΤΕ την ΑΓΡΙΑ Κόντρα στον αέρα του Realfm 97,8 στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, που είχαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης με τον διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ...

ΣΧΟΛΙΟ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ": Επειδή δεν προλάβαμε να αναρτήσουμε την προηγούμενη  ΕΔΩ ανάρτηση η οποία θεωρήθηκε "επαινετική" και ΟΝΤΩΣ έτσι ήταν, για τον Άδωνι Γεωργιάδη τον οποίο δεκάδες φορές έχουμε καυτηριάσει -δικαίως- για την αλλοπρόσαλλη πολιτική του, τα χιλιάδες ψέματα που χρόνια τώρα, ξεφουρνίζει με θεατρική άνεση, ξεκαθαρίζουμε αυτό που απ την αρχή της 12 χρονης πορείας του "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" τονίζουμε: 
Είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, δεν μας πληρώνει ΚΑΝΕΙΣ για ΤΙΠΟΤΑ, ούτε καν διαφημίσεις έχουμε, ΟΥΤΕ πολιτική εξάρτηση, ΟΥΤΕ επηρρεαζόμαστε απ οσα λέγονται. Είμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΑ με όσους πιστεύουν στο τριπτυχο: 
ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. 
Φτάσαμε σε απίστευτα ύψη αναγνωσιμότητας με ΑΥΤΕΣ τις αρχές. Και ΕΤΣΙ θα πορευθούμε ΟΣΟ οι βιολογικές αντοχές μας το επιτρέπουν. ΔΕΝ αδικούμε ΚΑΝΕΝΑΝ, δεν έχουμε προσωπικά με ΚΑΝΕΝΑΝ, όποιος λέει το σωστό είμαστε μαζί του, στην αντίθετη περίπτωση θα μας βρεί απέναντί του. Έτσι συμβαίνει ΚΑΙ με τον Άδωνι με τον οποίο "συνταξιδεύσαμε" πάνω στα αγνά ιδεολογικά "συννεφάκια" για κάμποσα χρόνια και του χρωστάμε ευγνωμοσύνη όταν συμπαραστάθηκε σε σοβαρό πρόβλημα υγείας διαχειριστή μας (κ.Α.Σιδέρη). Στον Άδωνι πιστέψαμε γιατί όπως και να το κάνουμε πρόκειται για ακούραστο και πανέξυπνο "άλογο κούρσας" που δύσκολα τα βγάζει πέρα μαζί του κάποιος στο διάλογο. ΕΩΣ ΕΔΩ τα καλά. Απο το 2012 που αποφάσισε να ξεφύγει απο τις ΚΑΘΑΡΕΣ πολιτικές -δικαίωμά του- και να "εισχωρήσει" στο απο τον ΙΔΙΟ !! καταγγελόμενο  κόμμα των "κλεπτών & ψευτών" έχασε όπως ήταν λογικό την εκτίμησή μας. Δεν αναγνωρίζουμε πια με ΤΙΠΟΤΑ τον παλιό γνωστό μας Άδωνι που "μεταλλάχθηκε" σε έναν απο τους πιο ΨΕΥΤΕΣ πολιτικούς που γέννησε η Ελλάδα μας. Τα παραδείγματα ΑΠΕΙΡΑ που θα χρειαζόντουσαν τόμοι και μέρες να γράφουμε τις απίστευτες κωλοτούμπες του που θα τις ζήλευαν και οι εξπέρ ζογκλέρ του είδους. Του προσάπτουμε τον χαρακτηρισμό του "ΗΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ" τις χιλιάδες δολοφονίες Ελλήνων εξ αιτίας των "λατρεμένων" απο τον ίδιο μνημονίων, καθώς και στην φτωχοποίηση και ξενητεμό άπειρων πατριωτών με τις οικογένειές τους. Αλγεινή επίσης εντύπωση μας προκάλεσε (?) η αηδιαστική ΣΥΓΓΝΩΜΗ του στους Εβραίους και ΚΥΡΙΩΣ η ΠΡΟΣΒΟΛΗ των ευεργετών του κ.κ. Κ.Πλεύρη και Γ. Καρατζαφέρη που ΚΑΙ οι δύο ήταν τα στηρίγματά του και οι "μεταφορικοί ιμάντες" του, για να προωθηθεί ΕΔΩ που είναι σήμερα, φτάνοντας στο ΕΣΧΑΤΟ κατάντημα, ΑΥΤΟΥΣ !! να τους ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ και να τους απαξιώσει ΧΥΔΑΙΑ. Ελπίζουμε να καλύψαμε τις όποιες απορίες με τη δήλωση ότι:
 ΕΤΣΙ ξεκινήσαμε, ΕΤΣΙ θα πορευόμαστε ΠΑΝΤΑ και στο φινάλε, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ, για τους "άλλους" ΔΕΝ θα μπορέσουμε. 
Κατακλείδα: ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive