Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Milo Yiannopoulos. Ένας Έλληνας, σωστός «πονοκέφαλος» για την Νέα Τάξη. Ποιος είναι και τι πρεσβεύει

Ένας Έλληνας, σωστός «πονοκέφαλος» για την Νέα Τάξη

Ο Μίλων Γιαννόπουλος ή Milo Yiannopoulos, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 αλλά μεγάλωσε στη Μεγάλη Βρετανία όπου και σπούδασε. Δηλώνει δημοσιογράφος, συγγραφέας, επιχειρηματίας και είναι ιδρυτής του περιοδικού...
«The Kernel»-το οποίο πούλησε πριν μερικά χρόνια- ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν βασικός συντάκτης της δεξιάς ιστοσελίδας «Breitbart.com» στις ΗΠΑ, την οποία σήμερα διοικεί, όπως μεταδίδει η hufftigtonpost.
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ευρέως γνωστός ως ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ- τον οποίο αποκαλεί «daddy».
Από τα ΜΜΕ της Νέας Τάξης χαρακτηρίζεται ως «ιεροκήρυκας του μίσους», «δηλητηριώδες τρολ» ή «ακροδεξιός προβοκάτορας» ενώ εδώ και μήνες μήνες επισκέπτεται πανεπιστήμια στις ΗΠΑ και κάνει ομιλίες παρουσιάζοντας και το βιβλίο του «Dangerous».
Τάσσεται κατά του «τρίτου κύματος» του φεμινισμού, του Ισλάμ, της νεαταξίτικης πολιτικής ορθότητας και δηλώνει πως ανήκει στο ρεύμα της «εναλλακτικής δεξιάς».
Ένας Έλληνας στον αστερισμό της Παλαιάς Τάξης!

2 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά, γιατί δεν λέτε ότι ο Μίλων Γιαννόπουλος έχει Εβραία μητέρα, είναι παθητικός ομοφυλόφιλος και γουστάρει να τον παίρνουν νέγροι; Τί ενημέρωση είναι αυτή που μάς παρέχετε;

    Σοφούλα Καλογρίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά τα λέει η κα Καλογρίδη, γιατίιιιιιι;;;;;;;;;

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive