Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

«Αερομαχία» ΝΔ-κυβέρνησης για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Πήγε για ψώνια στο ... Παρίσι;


Σε «αερομαχία» μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης εξελίχθηκε η αίτηση κατάθεσης εγγράφων που υπέβαλε ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητώντας να πληροφορηθεί για το σχέδιο πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τις 27/1 - 30/1...
Με το αίτημά του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζητούσε να κατατεθούν στη Βουλή στοιχεία για τους ενδιάμεσους σταθμούς και τη λίστα των επιβαινόντων αναλυτικά ανά ημέρα.

Απαντώντας στον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κυβερνητικές πηγές έκαναν λόγο για στάση που έκανε ο πρωθυπουργός στο Παρίσι, επιστρέφοντας από τη Λισαβόνα, με την επισήμανση ότι η παραμονή του Αλέξη Τσίπρα, εκεί, σχετιζόταν με υποθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Κύκλοι του Μαξίμου σημείωναν με σκωπτικό τρόπο ότι «σε επόμενη ανακοίνωση μας θα μπορούσαμε να τους ενημερώσουμε και για το καθημερινό διαιτολόγιο του πρωθυπουργού αλλά και άλλων μελών της κυβέρνησης».

Άμεση ήταν αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σχολίασε μέσω Twitter ότι «τώρα που παραδέχονται ότι πήγε στο Παρίσι (χωρίς να το έχει ανακοινώσει) αναμένω την λίστα των επιβαινόντων...»

«Καλά αφού έκανε τέτοια συνάντηση για μεγάλη μάλιστα επένδυση στην Ελλάδα, γιατί την κράτησε κρυφή;...Πόσο ψεύτης!;», τόνισε επίσης ο πρώην υπουργός.

Σκληρή ήταν η απάντηση που έδωσε προς την κυβέρνηση και το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκφράζοντας την εκτίμηση πως αν ο πρωθυπουργός είχε πάει για να δει επενδυτές στη Γαλλία, θα το είχε ανακοινώσει εκ των προτέρων.

«Τώρα γνωρίζουν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο ελληνικός λαός γιατί ο κ. Τσίπρας θέλει τόσο πολύ να μείνει στην εξουσία. Μεγάλη ζωή για εκείνον, πολύ σκληρή για τους Έλληνες», ανέφερε η ανακοίνωση της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive