Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Λίγο βορειότερα από τη Βενεζουέλα, υπάρχει ο… Παναμάς. ΤΙ λές τώρα!!


Ρε μπαγάσα Πάνο, πρέπει να παραδεχθώ ότι στην Γεωγραφία είσαι πολύ καλός… ΝΑΙ, όντως, βορειότερα από την Βενεζουέλα υπάρχει ο ΠΑΝΑΜΑΣ και τον έχετε φεσώσει Οικογενειακώς.
Όταν ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων μας έλεγε το εξής παλαβό:...
«Λίγο βορειότερα από τη Βενεζουέλα, υπάρχει ο… Παναμάς» προφανώς θα εννοούσε και την φαμίλια του… πέρα από τα ;alla πολιτικά λαμόγια και κλέφτες που κατονόμασε με «μαύρες» και βρώμικες «επιχειρηματικές» δραστηριότητες με εταιρείες Οφσόρ στον Παναμά.
ΕΔΩ το Video https://youtu.be/gEUYP-WlNHg?t=761  στο 12:39 ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ μιλάει για ΠΑΝΑΜΑ…σαρκάζοντας άλλους κλέφτες πολιτικούς της χώρας.
Όμως, σαν «μεγάλος» καπετάνιος σε Γιοτ Πανούλη έπρεπε να γνωρίζεις ότι, κόντρα στο άνεμο δεν κατουράς ποτέ…διότι τα κάτουρα θα σ ’έρθουν κατάμουτρα…!
Εδώ τα αποδεικτικά στοιχεία - ΕΓΓΡΑΦΑ για την Φαμίλια του KAMMENOY με τις Παναμέζικες ΟΦΣΟΡ εταιρείες τους, καθώς και τα φέσια τους στον ΠΑΝΑΜΑ που έκλεβαν την Ελλάδα από το 1966.
ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ OFFSHORE ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ
Pakel Compania Naviera S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive