Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

+ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ! ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ! ΕΠΩΛΗΘΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ Κ. ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ!!

Σχετική εικόνα
Επιτρέψατέ μου, αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι του ιστοτόπου μας, να σας μεταφέρουμε εδώ τις ανησυχίες, όχι τις ιδικές μας, από τις οποίες ενοχλήθησαν μερικοί της δημοσιογραφίας, (λέγε με Ευαγγελάτο) αλλά τις ανησυχίες  άλλων προσώπων... και παραγόντων του κοινωνικού στερεώματος, κραυγές αγωνίας μάλλον και όχι απλώς ανησυχίες, οι οποίες αυτή τη φορά, αγκαλιάζουν την Κύπρο μας. Και σας παραθέτουμε αυτές τις κραυγές αγωνίας, μήπως πεισθεί και ο γνωστός Δημοσιογράφος και Κριτής των πάντων κ. Ευαγγελάτος, ότι οι καιροί, τους οποίους διερχόμεθα είναι κρίσιμοι! Οι στιγμές είναι ιστορικές! Γιατί άραγε το αμφισβητεί; Ποίων άραγε συμφέροντα εξυπηρετεί; Στη μνήμη μας, χωρίς και να το θέλουμε,  έρχεται η παληά εκείνη προδοτική πράξη μερικών συναδέλφων του από τη συντεχνία των δημοσιογράφων: Μερικοί συνάδελφοι του κ. Ευαγγελάτου μερικά χρόνια πρίν είχαν χρηματισθή για να προβάλουν και να εξυμνούν το προδοτικό εκείνο  Σχέδιο του Κόφι Αννάν για την Κύπρο μας! Δηλ. όταν μερικοί δημοσιογράφοι αντιδρούν καταπραϋντικά, τότε πρέπει να διερωτώμεθα:  Μόνοι τους το ενεργούν ή κάποιοι τους έβαλαν; 
Να, λοιπόν, η αγωνία μερικών εθνοπρεπώς σκεπτομένων αδελφών μας για την μαρτυρική Κύπρο! 
+ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive