Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΟΡΓΗ και ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ: Γιατί έσωσαν σπίτι υπουργού της ΝΔ από πλειστηριασμό

Karanikas_Genethlia
Για την 1η Φεβρουαρίου είχε προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός διαμερίσματος 75 τ.μ. σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, που ανήκει στην οικογένεια πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σήμερα ζει στις Βρυξέλλες....

Ωστόσο, ο πλειστηριασμός απετράπη λόγω των αντιδράσεων συλλογικοτήτων που δίνουν το παρών στα δικαστήρια, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του συμβούλου επικοινωνιακού σχεδιασμού της κυβέρνησης κ. Νίκου Καρανίκα.
Ο κ. Καρανίκας, μέσω Facebook, τα έβαλε με τους αριστεριστές, που έσωσαν «άλλο ένα σπίτι πλούσιου», όπως χαρακτηριστικά γράφει:
«Εσωσαν οι αριστεριστές των αδιεξόδων άλλο ένα σπίτι πλούσιου. Ο συγκεκριμένος ζει Βρυξέλλες και έτσι δεν κατάφερε ο καημένος να είναι στο ειρηνοδικείο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο όμως πρόλαβαν οι αριστεριστές, τα μέλη της ομάδας ΑΝΤΑΡΣΥΑ και έτσι έσωσαν το σπίτι του νεοδημοκράτη βουλευτή του οποίου το όνομα είχε εμπλακεί και στο σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων. Μπράβο στο “κίνημα” για το κούνημα και σε ανώτερα».
Ο ίδιος σημειώνει, τα μέλη των συλλογικοτήτων γνώριζαν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη, παρ’ όλα αυτά εναντιώθηκαν στον πλειστηριασμό του σπιτιού του, ενώ αναφερόμενος στην ρύθμιση για την προστασία της Α΄Κατοικίας υπογραμμίζει:
«Με τη συγκεκριμένη ρύθμιση προστατεύεται από εδώ και πέρα το 95% των πρώτων κατοικιών, σε αντίθεση με τα χρόνια Σαμαρά και πριν που δεν προστατευόταν καμία!».
Μάλιστα ο κ. Καρανίκας, καλεί τους πολίτες να εναντιωθούν στους πλειστηριασμούς του υπόλοιπου 5% των κατοικιών. «Για το 5% πρέπει να υπάρχει κίνημα και κινητοποίηση του κόσμου για να διεκδικεί και να εμποδίζει όσα η κυβέρνηση με τον αγώνα της δεν κατάφερε να εξασφαλίσει»,χράφει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive