Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

"ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ;" Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και προστατέψτε τα παιδιά σας από τους ψυχασθενείς που διοικούν το εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ
Αρνηθείτε την δηλητηρίαση των παιδικών ψυχών από τα διαστροφικά μαθήματα που προωθούνται, και που μεταξύ των άλλων μιλούν για "φυσικό και.. κοινωνικό φύλο". Αντιδράστε υπογράφοντας την δήλωση που επισυνάπτω. Η αποβλάκωση της νεολαίας και ο εκχυδαϊσμός της εκπαίδευσης δεν θα περάσει!
Ενημερωθείτε εδώ...
 http://104fm.gr/…/%CE%AD%CE%BC%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%…/
Φωτογραφία του Νικόλαος Τζιόπας.

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την ανάγνωση.
    Η Αναστασία Κότσιρα αρμόδια για το θέμα των θεματικών εβδομάδων στο Υπουργείο Παιδείας εξηγεί ( ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ: http://noys.gr/ntokoymento.mp3 ) εκ μέρους του Ινστιτούτου εκπαιδευτικής πολιτικής (ΙΕΠ) τον τρόπο με τον οποίο θα ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ οι «έκφυλες ταυτότητες» στα παιδιά μας μέσω περίεργων ΜΚΟ και απορρήτου τερατωδώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ «εκπαιδευτικού» υλικού.
    Ηχογραφήθηκε από πατέρα που την στρίμωξε τηλεφωνικά και την έκανε να τα ΞΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ!!! Ακούστε μέχρι το τέλος! Η απόλυτη αλητεία από μεριάς των υπευθύνων του Υπ.Παιδείας! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΜΚΟ «Αντιγόνη» που φαίνεται να έχει πάρει την εργολαβία εκμαυλισμού των παιδιών μας διαβάστε στην ιστοσελίδα του «Παιδαγωγού» http://opaidagogos.blogspot.com.es/2017/05/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive