Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ! ΕΙΔΙΚΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ....


Περιγραφή της ειδικής βαζελίνης Partouzex  Μια και πλησιάζουν οι βουλευτικές εκλογές (όπως φαίνεται) και οι ψεκασμένοι ψηφοφόροι θα ψηφίσουν ξανά τα ίδια πολιτικά κόμματα, αφού ως ψεκασμένοι δεν έχουν μυαλό, τόσα χρόνια μέχρι σήμερα, η ειδική βαζελίνη Partouzex σε μεγάλο τεράστιο οικονομικό μέγεθος...  θα είναι απαραίτητη. Η Partouzex που είναι για όλες τις ειδικές χρήσεις, κυρίως για το πίσω μέρος του ανθρώπινου σώματος, θα ικανοποιήσει απόλυτα τους ψεκασμένους ψηφοφόρους οι οποίοι θα ξαναψηφίσουν τα ίδια πολιτικά κόμματα που θα τους βάλουν ξανά με ευκολία το τεράστιο αγγούρι, θα τους ρίχνουν με ευκολία παρτουζέχ και άγρια πηδήματα με πολλούς τρόπους, όπως κάνουν πολλά χρόνια μέχρι σήμερα αυτά τα πολιτικά κόμματα της ΝΤΠ...
 Γι΄ αυτό, η ειδική βαζελίνη Partouzex θα τους είναι ένα χρήσιμο και απαραίτητο προϊόν, εύκολο στη χρήση του, κυρίως για ψεκασμένους ψηφοφόρους που εξακολουθούν χρόνια μέχρι σήμερα να μην βάζουν μυαλό και να ξαναψηφίζουν τα ίδια πολιτικά κόμματα που τους πηδάνε συνεχώς με τα τεράστια συνταγματικά εργαλεία πολλών εκατοστών...  Χιουμοριστικό, από αναγνώστη μας.

1 σχόλιο:

  1. Ὡς ἱστορικὸς καταθέτω ὅτι τὸ Παρτουζέξ εἶναι τὸ ἀρχαιότερον ἑλληνικὸ προϊὸν ἀναγόμενον τοὐλάχιστον εἰς τὸν 4ον π.Χ. αἰῶνα ὅπως μᾶς πληροφορεῖ ὁ Δημοσθένης εἰς τὸν α' Φιλιππικόν του.
    Ἔκτοτε τὸ προϊὸν τοῦτο γράφει ὑψηλοὺς δείκτας πωλήσεων διότι οἱ οἱ Ἕλληνες ὡς ἀθεράπευτοι παραμυθολάγνοι, ράθυμοι καὶ μαλάκες καθίστανται ἀκρως ἐπιρεπεῖς χρήσται τοῦ Παρτουζέξ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive