Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΤΟΣ είναι ο παιδόφιλος που αποπλανούσε αγοράκια στις Σέρρες

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΥΤΟΣ είναι ο παιδόφιλος που αποπλανούσε αγοράκια στις Σέρρες
Σταματούσε στον δρόμο αγοράκια και ζητούσε να του δώσουν κατευθύνσεις, τα έβαζε στο αυτοκίνητό του και τα αποπλανούσε! Οι αποκαλύψεις για τη δράση του 59χρονου, ο οποίος συνελήφθη την παραμονή των Φώτων στις Σέρρες για αποπλάνηση παιδιών, προκαλούν φρίκη....

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών έκανε χθες δεκτό το αίτημα της Ασφάλειας να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του κατηγορούμενου παιδόφιλου, σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί αν θα αναγνωριστεί και από τυχόν άλλα θύματά του.

Οπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για τον Μάριο Πασσαλή του Δούκα και της Δέσποινας, που γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1957 στην Ξάνθη και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση παιδιών τα οποία συμπλήρωσαν τα 12 αλλά όχι και τα 14 έτη κατά συρροήν τετελεσμένη και σε απόπειρα και καθ’ υποτροπή σε βαθμό κακουργήματος.
Οι καταγγελίες
Ο 59χρονος αναζητούνταν για έναν ολόκληρο μήνα, μετά τις καταγγελίες δύο 12χρονων αγοριών, τα οποία κατέθεσαν ότι τους σταμάτησε σε δρόμο των Σερρών και τους ζήτησε να του δείξουν τη διαδρομή για το νοσοκομείο. Τα αγόρια δέχτηκαν να μπουν στο αυτοκίνητό του για να τον βοηθήσουν, αλλά εκείνος στα μισά της διαδρομής άρχισε να τους χαϊδεύει στα ευαίσθητα σημεία του κορμιού τους! Σύμφωνα με ακόμη μία καταγγελία, είχε προσπαθήσει λίγο αργότερα να επαναλάβει το ίδιο με άλλον έναν ανήλικο, αλλά εκείνος κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του!

Ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις. Μάλιστα, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης πέντε ετών, ενώ εκτός από τις Σέρρες, είχε επεκτείνει τη δράση του και στην Καβάλα, όπου είχε σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία έπειτα από παρόμοια καταγγελία.

ΝΙΚΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive