Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΞΕΦΤΙΛΑ! Στην ουρά μέσα στη βροχή για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Τους πετούσαν χαρτάκια με αριθμούς προτεραιότητας από την πόρτα

Εικόνες ντροπής εκτυλίσσονται από νωρίς το πρωί έξω από την υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων, όπου γίνονται οι αιτήσεις για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Αγίου Κωνσταντίνου, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι έχουν δημιουργήσει τεράστιες ουρές, μέσα στην βροχή προκειμένου να κάνουν την αίτησή τους για τα λίγα ευρώ που δίνει το κράτος....

Το σύστημα έχει πέσει από το πλήθος των αιτήσεων και όποιος επιχειρεί να υποβάλει την αίτησή του ηλεκτρονικά είτε δεν μπορεί να μπει, είτε του βγάζει λάθος στοιχεία, όπως το ΑΦΜ ή το ΑΜΚΑ.
Αρκετοί λοιπόν άνθρωποι που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα ούτε για τα απαραίτητα της καθημερινότητας στήθηκαν στην ουρά από τις πέντε το πρωί, ελπίζοντας ότι θα εξυπηρετηθούν και θα καταφέρουν να κάνουν την αίτηση για το πενιχρό επίδομα που δίνει το κράτος και το οποίος παρεμπιπτόντως το παίρνει πίσω μέσω της ανελέητης φορολογίας που επιβάλλει.
Σαν να μην έφτανε όλη αυτή η ταλαιπωρία, οι εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη υπηρεσία συμπεριφέρθηκαν άθλια στον κόσμο που περίμενε, εξευτελίζοντάς τους και πετώντας τους από την πόρτα πρόχειρα χαρτάκια με αριθμούς προτεραιότητας.
Φυσικά ακολούθησε πανζουρλισμός, διαπληκτισμοί, ο κόσμος άρχισε να σπρώχνεται, ενώ έπεσε και ξύλο.
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μιας γυναίκας που υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες και περίμενε στην ουρά για το επίδομα, η οποία μίλησε στην κάμερα του Star.
«Δεν μπορώ να έρχομαι από τις 5 το πρωί. Τα έχω ανάγκη αυτά τα χρήματα, παίρνω μια αναπηρική σύνταξη, 400 ευρώ και δεν με φτάνει ούτε για τα φάρμακά μου. Ποτέ δεν είχα πάρει τίποτα από το κράτος ακόμα κι αν το δικαιούμουν. Όσο εργαζόμουν δεν είχα καμία ανάγκη και δεν πήρα τίποτα από το κράτος. Αυτό που γίνεται εδώ είναι απαράδεκτο», είπε. 

1 σχόλιο:

  1. - πληρωνει το κοροιδο ο ελληνας,πληρωνε κοροιδο ελληνα για να μας τελειωσουν τοσο οικονομικα οσο και πληθυσμιακα:

    ευστοχο σχολιο φιλου που επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα ποιοι παιρνουν και απολαμβανουν το κοινωνικο εισοδημα αλληλεγγυης:

    ''Θα ήθελα να επισημάνω κάποια πράγματα για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης. Όσοι είμαστε άνεργοι, με μηδενικό εισόδημα δηλωμένο στην εφορία και είμαστε εξαρτώμενα μέλη στην οικογένεια μας δεν το δικαιούμαστε. Προσωπικά εγώ και η οικογένειά μου είμαστε όλοι άνεργοι. Η μάνα μου έχει κληρονομήσει από τους συγχωρεμένους τους γονείς της ένα σπίτι 175 τ.μ και δέκα χωραφάκια με ελιές. Όλα αυτά και καλά ανεβάζουν το εισόδημα της οικογένειας. Ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουμε όσα έσοδα λένε. Το σπίτι λόγω οικονομικής δυσχέρειας δεν είναι σε καλή κατάσταση. Τα κριτήρια είναι για τους έχοντες και όχι για τους μη έχοντες. Πήγα στο ΚΕΠ της περιοχής μου και έκαναν τα χαρτιά τους αλβανοί, ρουμάνοι, βούλγαροι οι οποίοι δηλώνουν ότι θέλουν στην εφορία και το δικαιούνται, αν είναι δυνατόν δηλαδή. Αυτό είναι το κράτος αλληλεγγύης που πάνε να φτιάξουν. Οι Έλληνες φτωχοί για άλλη μια φορά στην απ' έξω. Δεν είναι δυνατόν οι λαθρομετανάστες που έγιναν νόμιμοι επί ΠΑΣΟΚ να παίρνουν και εμείς τίποτα. Δεν είναι δίκαιο να παίρνουν οι λαθρομετανάστες από τα hot spots 400 ευρώ και οι Έλληνες τίποτα.''

    αλλη μια επιβεβαιωση:

    Ταλαιπωρία για τις αιτήσεις του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (φωτό, βίντεο) (upd)

    http://www.pronews.gr/portal/20170207/economy/elliniki-oikonomia/3/talaiporia-gia-tis-aitiseis-toy-koinonikoy-eisodimatos (δειτε εικονες και βιντεο)

    ''Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου της Αθήνας Μαρία Στρατηγάκη εξήγησε ότι έχει πέσει το ηλεκτρονικό σύστημα με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ουρές. Οι άνθρωποι που περιμένουν στις ουρές είναι μετανάστες, είπε η ίδια, επειδή το υπουργείο έχει δώσει εντολή να μην τους δέχονται τα ΚΕΠ, αλλά αυτοί να πηγαίνουν στους δήμους. Τέλος, υποστήριξε πως κάνουν ο,τι καλύτερο μπορούν για να τους εξυπηρετήσουν, αλλά δεν μπορούν, αν δεν επανέλθει το σύστημα, ενώ η ενημέρωση που έχουν από το υπουργείο είναι πως η βλάβη θα αποκατασταθεί σύντομα.''

    • → γενικοτερα τα εχουμε πει χιλιες φορες ποιοι νομιζετε θα εχουν προτεραιοτητα σε όλων των ειδών τα επιδόματα που δινουν λογω (και) των (ψευτικων) χαμηλων εισοδηματων που δηλωνουν,πληρωνε κοροιδο-λακαμα ελληνα και δεν θα εισπραττες τιποτα και ενω ξεσκιζεσαι να πληρωνεις φορους,εισφορες κλπ...γιατι πολυ απλα δεν θα πληροις τα κριτηρια αφου προηγουνται σε ολων των ειδων τα επιδοματα οι αλλοδαποι(και οποιος ελληνας υπηκοος θα παρει εστω και κατι θα προκειται κατα 99% για ελληνοποιημενο αλλοδαπο,ελληνα τσιγγανο,ελληνα μειονοτικο κλπ... και οχι φυσικα για γηγενη)

    αυτα που γραφαμε παντου θα δινεται προτεραιοτητα σε αλλοδαπους σε ολους τους κλαδους και επιπεδα, σε ολες τις παροχες και υπηρεσιες,σε εκπαιδευση,στην αγορα εργασιας,νοσοκομεια κλπ...(πληρωνε κοροιδο ελληνα για να μας τελειωσουν τοσο οικονομικα οσο και πληθυσμιακα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive