Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Αν είχαμε πρόεδρο όχι επίορκο αλλά εγγυητή-τηρητή του Συντάγματος και ... Του Ευριπίδη Μπίλλη

Αποτέλεσμα εικόνας για ορκος πρόεδρο της δημοκρατίας...σεβασμού του όρκου του άρθρου 33 του Συντάγματος  
που δίνει  
ενώπιον της Βουλής πριν αναλάβει την άσκηση των καθηκόντων του: «Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού»....
Τότε το 2015 θα εφάρμοζε τη Συνταγματική επιταγή σεβασμού και όχι πραξικοπηματικής καταπάτησης του αποτελέσματος της βούλησης του δημοψηφίσματος του Ελληνισμού του ΟΧΙ στα μνημόνια. 
Αν είχαμε Πρόεδρο τηρητή του Συντάγματος τώρα που η Ελλάδα φτάνει στο χείλος του γκρεμού και μετά την άρνηση του ΔΝΤ να συνεισφέρει χρήματα και με όλα όσα πρόκειται να ακολουθούσουν με ή όχι το ΔΝΤ στην υπόδουλη Ελλάδα της οποίας ο Πρόεδρος δεν φύλαξε κατά τον όρκο το Σύνταγμα την εθνική ανεξαρτησία ( η Ελλάδα είναι υπόδουλη) και τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων 
Αν είχαμε  Πρόεδρο τότε αυτός σύμφωνα με τις αρμοδιότητες και την εξουσία που του δίδει το άρθρο 33 του Συντάγματος, θα σχημάτιζε Εθνική κυβέρνηση προσωπικοτήτων  με ότι καλύτερο διαθέτει η χώρα.  
Για την γλυτώσει επιτέλους από την επί 7 χρόνια νεοναζιστική εξόντωση και από τον ήδη διαφαινόμενοπο κίνδυνο ολικού ολέθρου.
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive