Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Η Εβραιοκρατία στον τόπο μας και ο Αριστερός ρουφιάνος του Ρότσιλντ και του Σόρος.

Αξελ Οβριόπουλος στο Κίεβο δίπλα από τον νεοναζί και αιμοσταγή Πορόσένκα, και μετά σκούπισε το αίμα από την παλάμη του. Ο Αξελ ομολόγησε την Εβραιοκρατία που τσουρουφλίζει τον ελληνικό λαό. Μιλάει σε αυστραλοπίθηκους, τα λέει με ειλικρίνεια, και δεν τον καταλαβαίνουν. «Η Ελλάδα είναι κράτος-μέλος της ΕΕ και παρά το γεγονός ότι είχε ιδιαίτερο οικονομικό συμφέρον να υπάρξει άμεσα μια διευθέτηση της κρίσης...
και να αρθούν οι κυρώσεις και συνεπώς τα αντίμετρα που επηρέασαν εξαιρετικά οδυνηρά την ελληνική οικονομία, εντούτοις δεν διασπάσαμε την ευρωπαϊκή ενότητα σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα».
Αυτά είπε ο Αξελ Οβριόπουλος στο Κίεβο δίπλα από τον νεοναζί και αιμοσταγή Πορόσένκα, και μετά σκούπισε το αίμα από την παλάμη του.
Ο Αξελ ομολόγησε την Εβραιοκρατία που τσουρουφλίζει τον ελληνικό λαό. 
Τα «μέτρα», για το «πλεόνασμα» του 2018, ξεκινάνε από κατάργηση της «ζημιάς» στα «έσοδα» από τις κυρώσεις στη Ρωσία. Από εκεί θα έπρεπε να ξεκινήσουν τις περικοπές και όχι από τα εισοδήματα των Ελλήνων. 
Αλλά οι ΕΚΟΥΜΟΥ είναι η Εβραιοκρατία. Είναι ρουφιάνοι των τοκογλύφων και τσουρουφλίζουν με καυτό λάδι τους Έλληνες. Όπως έκαναν οι «δανειστές» και στην Πελοπόννησο , μετά τα Ορλοφικά.
Τάλε κουάλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive