Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΠΑΣΟΚ. Βρίζει αισχρά τον Ελληνισμό της Κύπρου, μαζί με τον γνωστό Ανανιακό νεοταξικό προδότη του Ελληνισμού της Κύπρου και συνεπώς όλου του Ελληνισμού, Μαργαρίτη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αννας Καραμάνου ΠΑΣΟΚ
Ανοίγοντας την ιστοσελίδα http://www.iospress.gr/extra/karamanou.htm με τίτλο Δήλωση Καραμάνου,  και πιέζοντας με το ποντίκι στο: "σε αρχείο ήχου και εικόνας" (άνω αριστερά της ιστοσελίδας),  ακούστε και δείτε τις αισχρότητες που λέει με μίσος για τον Ελληνισμό της Κύπρου...
 μαζί με τον φίλο του Άντρου Κυπριανού τον Ανανιακό Μαργαρίτη, μία ασήμαντη διανοητικά, που την έκανε το ΠΑΣΟΚ ευρωβουλευτίνα!!!!!!!!!!!!!
Βρίζει αισχρά τον Ελληνισμό της Κύπρο, μαζί με τον γνωστό Ανανιακό  νεοταξικό προδότη του Ελληνισμού της Κύπρου και συνεπώς όλου του Ελληνισμού, Μαργαρίτη.  Από αυτούς που υποδούλωσαν μετά και την Ελλάδα.
Με παρουσιαστή τότε της εκπομπής, τον κ.. Βαρεμένο του νυν ΣΥΡΙΖΑ. Τυχαίο;;
Ο εν λόγω κ. Μαργαρίτης, προσποιούμενος ότι αγνοεί ότι ΔΗ.ΣΥ. και ΑΚΕΛ Κύπρου είναι αδελφά νεοταξικά κόπ0μματα, "θαύμαζε" τον μεταξύ τους πολιτικό πολιτισμό, παρ όλον όπως έλεγε ότι είναι δήθεν αντίθετης ιδεολογίας. 
Ευρής Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive