Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΤΟΙ προωθούν τα σεμινάρια για τους τρανσέξουαλ στα σχολεία. Τίποτα δεν είναι τυχαίο... ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοί προωθούν τα σεμινάρια για τους τρανσέξουαλ στα σχολεία
Ασταμάτητα ρέουν οι ειδήσεις σχετικά με την «Θεματική Εβδομάδα» στα σχολεία, την εισαγωγή δηλαδή μεταξύ άλλων των Ελλήνων μαθητών στον τρανσεξουαλισμό, από την οποία μάλιστα σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, απαγορεύεται να πάρουν οι γονείς τα παιδιά τους, καθώς φαίνεται πως εκείνα ανήκουν πλέον στο κράτος και όχι στη οιγογένεια...

Τις δραστηριότητες θα αναπτύξουν εκπαιδευτικοί (για κάποια ζητήματα) και εκπρόσωποι φορέων (για κάποια άλλα).
Δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία περιηγήθηκε στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής που είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, τελεί υπό την εποπτεία του υπουργού Παιδείας και «λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος ως επιτελικός επιστημονικός Φορέας, που υποστηρίζει το υπουργείο Παιδείας... με κύριο σκοπό την επιστημονική έρευνα και μελέτη θεμάτων τα οποία αφορούν την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, τη μετάβαση από τη Δευτεροβάθμια στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και τη διαρκή και τεχνική υποστήριξη του σχεδιασμού και της εφαρμογής της εκπαιδευτικής πολιτικής στα θέματα αυτά».
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος του ΙΕΠ λέγεται Γεράσιμος Κουζέλης, ο οποίος έχει συγγράψει βιβλίο το 2012 μαζί με τον Δημήτρη Χριστόπουλο, που είχε χαρακτηρίσει την μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη «ένα συμπαγές τουρκικό πράγμα», σημειώνει η εφημερίδα.
Ποιοι είναι όμως οι «φορείς» που έχουν ταχθεί να υλοποιήσουν τις δραστηριότητες της «Θεματικής Εβδομάδας»;
Συνεχίζει η εφημερίδα:
«Κύριος φορέας που θα ξεδιπλώσει την εκπαίδευση των γυμνασιοπαίδων στο αντικείμενο της ‘έμφυλης ταυτότητας’ είναι το «ΑΝΤΙΓΟΝΗ - Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για τον ρατσισμό, την οικολογία, την ειρήνη και τη μη βία».
(…)
Πρόεδρος είναι ο Αλέξανδρος Γεωργόπουλος, υποψήφιος με τους Οικολόγους. Αντιπρόεδρος είναι ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, υποψήφιος με τους Οικολόγους και ένας εκ των υπερασπιστών της ύπαρξης «μακεδονικής» γλώσσας και των δικαιωμάτων της ανύπαρκτης ‘μακεδονικής μειονότητας’.
(…)
Διευθυντής είναι ο Αθανάσιος (Νάσος) Θεοδωρίδης, ο οποίος διατηρεί ‘δίγλωσση’ ιστοσελίδα -στην ελληνική και την ‘μακεδονική’-, στην οποίαν έχει αναρτημένη συνέντευξή του, εντός της οποίας αναφέρεται σε εθνοκάθαρση που έκαναν οι Έλληνες στην Τριπολιτσά, στις σφαγές που υπέβαλε ο Ν. Ζέρβας τους Τσάμηδες στη διάρκεια της Κατοχής και πολλά, πραγματικά πολλά άλλα ανθελληνικά μηνύματα».
Με λίγα λόγια το πρόγραμμα της «Θεματικής Εβδομάδας» για τους γκέι και τους τρανσέξουαλ υλοποιείται από πρόσωπα, τα οποία δεν εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τον Ελληνισμό!
Άραγε είναι τυχαίο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive