Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΤΩΡΑ. Επέμβαση της αστυνομίας για να ανοίξει η πόρτα στο Ελληνικό. Οι λαθρομετανάστες της κυρα Τασίας έχουν βάλει μικρά παιδιά να δημιουργήσουν ανθρώπινη αλυσίδα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

IMG_9443
Αμείωτη συνεχίζεται η ένταση κατά την επίσκεψη του Γιάννη Μουζάλα στον καταυλισμό του Ελληνικού, καθώς οι λαθροπρόσφυγες δεν τον αφήνουν να περάσει στις εγκαταστάσεις. Μπροστά στην πόρτα του καταυλισμού, είναι σκαρφαλωμένα μικρά παιδιά, σπρώχνονται αστυνομικοί, πρόσφυγες ακόμα και ο ίδιος ο υπουργός Γιάννης Μουζάλας. Οι λαθρομετανάστες έχουν βάλει...
μικρά παιδιά να δημιουργήσουν ανθρώπινη αλυσίδα ώστε να αποτρέψουν τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής να μπει στον καταυλισμό. 
Επέμβαση της αστυνομίας για να ανοίξει η πόρτα στο Ελληνικό
Αρχικά ο κ. Μουζάλας ήθελε να κόψει μόνος του το λουκέτο που έβαλαν στην πόρτα οι λαθρομετανάστες, αλλά τελικά μετά την ένταση έφτασε στο σημείο αστυνομική δύναμη που επιχειρεί να απωθήσει τους συγκεντρωμένους.
Σημειώνεται ότι από χθες πρόσφυγες πραγματοποιούν απεργία πείνας διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στο Ελληνικό.
IMG_9440IMG_9438IMG_9441IMG_9443
IMG_9444IMG_9447IMG_9449

IMG_9450
IMG_9451IMG_9435

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive