Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

«Αδυναμία έκδοσης» δηλώνουν από αύριο "ΤΑ ΝΕΑ"

«Αδυναμία έκδοσης» δηλώνουν από αύριο "ΤΑ ΝΕΑ"
Αδυναμία έκδοσης μετά το αυριανό φύλλο αποφάσισαν να δηλώσουν οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ στη συνέλευσή τους η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των “Νέων” αυτό που αποφασίστηκε από τους λίγους πλέον εναπομείναντες...
είναι να συνεχιστεί η επαφή της επιτροπής εργαζομένων με τα κόμματα για να πειστούν να ψηφιστεί η τροπολογία για ενδιάμεση χρηματοδότηση των υπερχρεωμένων ΜΜΕ η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του Νόμου για τα κόκκινα δάνεια.
Οι εργαζόμενοι εμφανίστηκαν απογοητευμένοι και προς το τέλος της συνέλευσής τους υπήρξε ένταση. Εντωμεταξύ πολλοί είναι οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού ΒΗΜΑ FM οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλο ανακοινώνουν την αποχώρησή τους στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και από μικροφώνου (Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, Γιάννης Πετρίδης, Κακά κορίτσια, Κοσμάς Βίδος, Πέπη Ραγκούση κ.ά.).
Τον ίδιο δρόμο επιλέγουν και αρκετοί συντάκτες των εφημερίδων οι οποίοι αποχωρούν οριστικά από τον Οργανισμό.
Ολα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες αν και ο ΔΟΛ βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της τελευταίας περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive