Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Δύο είναι οι προτεραιότητες της κατοχικής νεοταξικής φασιστικής νεοταξικής προπαγάνδας. Το ευρώ και η Χρυσή Αυγή.

4 σχόλια:

  1. Οὔτε τὸ ἕνα οὔτε τὸ ἄλλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Χρυσή Αυγή θα πάρει την κυβέρνηση σε λίγα χρόνια από τώρα.Και η πλάκα είναι οτι μερικοί εδώ μέσα (σχολιαστές) προσπαθούν να νεκραναστήσουν το πολιτικό πτώμα που λέγεται ΛΑΟΣ.
    Και καλά,εντάξει,ίσως το κάνουν άπο νοσταλγία (να μισθοδοτούνται αποκλείεται,ο καβούριας δεν πληρώνει,έχει σάβανο η τσέπη του)
    τα μάτια τους δεν τους νοιάζουν αν πάθουν βλάβη,τόσες ώρες στην οθόνη για να απολογούνται για τα καμώματα ενός πρώην πολιτικού,που στην συνείδηση του λαού είναι μεταξύ κλόουν και ζογκλέρ κονφερανσιέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ...!!!!

    Αλκαιος Ιωαννης
    Η μήνυση είναι απολύτως βάσιμη, και παρακάμπτει με επίσης βάσιμο τρόπο τον σκόπελο του άρθρου 86 του συντάγματος περί βουλευτικής ασυλίας.

    Συγχαρητήρια στους δικηγόρους που τη συνέταξαν και καλό κουράγιο στους δικαστές που θα την δικάσουν. Όποιος δικαστής την βάλει στο αρχείο, θα κατηγορηθεί επίσης για συνέργεια σε έγκλημα εσχάτης προδοσίας και υπόθαλψη εγκληματιών.

    Ακολουθούν μηνύσεις προς Πρωθυπουργό και υπουργούς.
    Το σάπιο σύστημα ξεσκεπάζεται και προσπαθεί να αμυνθεί με τη μέθοδο της στρουθουκαμήλου.

    Η μήνυση αφορά τη σύσταση ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων, που συστάθηκε για να μαζέψει και να φυγαδεύσει όλα τα δημόσια έσοδα. Δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα και δεν υποχρεούμαστε να πληρώνουμε φόρους σε μία "Τέταρτη εξουσία" χωρίς έδρα και νομικό πρόσωπο. Κατά το παρελθόν, τέτοιου είδους "ανεξάρτητες αρχές" αντί νόμιμων κυβερνήσεων, δημιουργούσαν οι κατακτητές στις υποτελείς χώρες.

    Όσο για τον Σώρρα, κατάφερε να ανοίξει τα μάτια σε νομικούς και δικαστές, και να βάλει τα δύο πόδια των πολιτικών σε ένα παπούτσι. Αυτή η μήνυση έπρεπε να είχε κατατεθεί από Σύλλογο νομικών ή από τους δικαστές αυτεπάγγελτα.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ...!!!
    https://newradiofmb.blogspot.gr/

    ΑΡΘΡΟ 49:
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ....

    Viky Charalambou
    ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 02 2017 KAI ΩΡΑ 11.15 Π.Μ.

    Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΩΣ ΚΑΘ' ΥΛΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ

    1. Την κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛEΑ ΑΡΕIΟΥ ΠAΓΟΥ
    2. Τον κ. ΠΡOΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕIΟΥ ΠAΓΟΥ

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΩΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ, ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥ ΔΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΕΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ Ν. 4389/2016, ΗΤΟΙ ΩΣ ΕΧΩΝ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ», ΑΡΑ ΩΣ ΔΡΑΣΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΔΙΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..
    https://newradiofmb.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive