Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΜΟΥΡΛΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ. ΤΡΕΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΡΕΜΕ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΡΕΜΕ ΚΟΣΜΕ, ΤΡΕΜΕ ΓΑΛΑΞΙΑ! «Έχουμε πύραυλο έτοιμο να…»

yigitbulut
Το ρεσιτάλ απειλών από την Τουρκία δεν έχει τέλος μόνο που αυτή τη φορά δεν μπαίνει μόνο η Ελλάδα στο στόχαστρο. Μιλώντας στο κανάλι TRT ο στενός σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Γιγίτ Μπουλούτ υποστήριξε ότι η Τουρκία έχει  αναπτύξει πυραύλους που μπορούν να χτυπήσουν κάθε χώρα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση....
Ο Μπουλούτ ο οποίος από επικριτής έγινε από τους πιο θερμούς υποστηρικτές του Τούρκου προέδρου αποκάλυψε επίσης ότι η Τουρκία έχει 70% ανεξαρτησία σε αμυντική τεχνολογία.  Είναι λάτρης των θεωριών συνωμοσίας αλλά και γνωστός για την αντιδυτική και αντιευρωπαϊκή ρητορική του. Πολύ συχνά μάλιστα εμφανίζεται στην τηλεόραση για να μιλήσει για το πως η Τουρκία ανθίσταται στις δυτικές προσπάθειες υπονόμευσης. Για παράδειγμα την περασμένη εβδομάδα είπε ότι κατά την επίσκεψή του στην Αφρική ο Ερντογάν πρότεινε την απομάκρυνση ιστορικών γαλλικών αγαλμάτων. Τον περασμένο Δεκέμβριο πάλι είχε υποστηρίξει ότι οι ξένοι σεφ που κάνει εκπομπές στην Τουρκία είναι στην πραγματικότητα κατάσκοποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive