Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Άλλη μια κυβερνητική υπόσχεση στα σκουπίδια…

Δεκέμβριος 2016! 
Ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζοντας τα πρωθυπουργικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη, εξαγγέλλει πρόγραμμα σίτισης για 30.000 μαθητές των σχολείων της Θεσσαλονίκης, με επέκταση και στην υπόλοιπη Ελλάδα!
Το πρόγραμμα, θα ξεκινούσε άμεσα και θα ίσχυε, σε πρώτη φάση,  μέχρι το τέλος της χρονιάς, δηλαδή τον Ιούνιο!
Η εξαγγελία, προκαλεί αίσθηση στην κοινή γνώμη για την «ευαισθησία» του Αλέξη Τσίπρα! Φωτογραφίες, δηλώσεις στις κάμερες, συγκίνηση! Τέτοια ευαισθησία!!!...

Η «ευαισθησία» όμως παρέμεινε κενό γράμμα, όπως άλλωστε όλες οι προηγούμενες, καθώς οι «υπηρεσίες» που έπρεπε να υλοποιήσουν την πρωθυπουργική εξαγγελία και μάλιστα γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες, «αφού το εξήγγειλε ο πρωθυπουργός (!)» είχαν «άλλη άποψη» και επέμειναν στις λεπτομέρειες… Οι οποίες βέβαια, είναι τόσες και τέτοιες που μέχρι να «τακτοποιηθούν» οι δικαιούχοι μαθητές, στην καλύτερη περίπτωση, θα έχουν γίνει παππούδες και γιαγιάδες…
Όμως τι σημασία έχουν όλα αυτά;
Η φιέστα έγινε! Οι εξαγγελίες ακούστηκαν! Η πρωθυπουργική «συγκίνηση» και «ευαισθησία» καταγράφτηκε στη συνείδηση της κοινής γνώμης και… όλα καλά!!!
Αυτό και μόνο έχει σημασία!

Τα υπόλοιπα να ζούμε να τα θυμόμαστε… 
ΣΧΕΤΙΚΟ

Γεύματα σε μαθητές σχολείων της Δυτικής Θεσσαλονίκης εξήγγειλε ο Αλ. Τσίπρας

Τετάρτη 14/12/2016

Επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που βρίσκεται στην πόλη, μία μέρα πριν αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.
Το πρόγραμμα αφορά 30.000 μαθητές σχολείων της περιοχής, ωστόσο δεν ικανοποιεί το αίτημα για δωρεάν σίτιση των μαθητών σε όλα τα σχολεία και ειδικά μέτρα ανακούφισης για τις φτωχές οικογένειες και τους ανέργους γονείς μαθητών σε υλικά και αναλώσιμα, ενώ στα σχολεία παραμένουν τα κενά σε εκπαιδευτικούς.
Ο Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τη σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται εκεί γιατί η κυβέρνηση «θέλει να γίνει κοινωνός των προβλημάτων των πολιτών, δίνοντας λύσεις και διεξόδους στην κοινωνία που πλήττεται από την κρίση», κάνοντας έτσι έμμεση αναφορά στα ψίχουλα προς τους χαμηλοσυνταξιούχους που είδαν τις συντάξεις κομμένες και το ΕΚΑΣ καταργημένο.
Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό μετείχαν οι υπουργοί Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναδάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος και η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά. Συμμετείχαν επίσης οι δήμαρχοι Νεάπολης - Συκεών, Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Κορδελιού - Ευόσμου, Δέλτα, Χαλκηδόνος και Βόλβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive