Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ανατριχιαστική αποκάλυψη από το παρελθόν! Το «καταραμένο» διαμέρισμα της Κηφισιάς

Από το ίδιο μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου, από το οποίο έπεσε ο 6χρονος στην Κηφισιά, είχε βάλει (το 1997) τέλος στη ζωή της 18χρονη μαθήτρια. Θα μπορούσε να γίνει σενάριο για ταινία τρόμου η ανατριχιαστική αποκάλυψη που ξεπήδησε στο φως από το παρελθόν, μετά τον τραγικό θάνατο του 6χρονου αγοριού...
το οποίο έκανε βουτιά στο κενό από το μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου της πολυκατοικίας όπου διαμένει η οικογένειά του, στην οδό Ζηρίνη 23, στην Κηφισιά. Ο χάρος φαίνεται ότι έπαιξε μακάβριο παιχνίδι, καθώς από το ίδιο μπαλκόνι είχε πέσει και μια 18χρονη πριν από 20 χρόνια, δίνοντας τέλος στη ζωή της!
ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ
Η τραγική σύμπτωση προκαλεί σοκ, καθώς από το ίδιο σημείο «χάθηκαν» δύο αθώες ψυχές, με διαφορά δύο δεκαετιών. Ηταν Ιούνιος του 1997, όταν η αυτοκτονία της 18χρονης Θάλειας Τσίτσου προκάλεσε παγωμάρα στην κοινή γνώμη. Η όμορφη μαθήτρια της τρίτης τάξης του 3ου Λυκείου Νικαίας είχε πληροφορηθεί από έναν συμμαθητή της ότι είχε πέσει κάτω από τη βάση σε δύο μαθήματα.

Το κορίτσι είχε αποτύχει στις τελικές εξετάσεις στο σχολείο του και δεν άντεξε αυτό που φοβόταν ότι θα αντιμετώπιζε στο σπίτι από τους γονείς του. Ετσι, πήρε τη μοιραία απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του. Εφυγε άρον άρον από το σπίτι του στη Νίκαια και, αφού περιπλανήθηκε για κάμποσες ώρες, έφτασε έξω από μια άγνωστή του πολυκατοικία, στην οδό Ζηρίνη 23, στην Κηφισιά, όπου χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο. Ηταν και τότε πρωί όταν ο άνδρας που διέμενε τότε στο διαμέρισμα άνοιξε την πόρτα.

Η 18χρονη, τα χέρια της οποίας ήταν ματωμένα από χαρακιές με μαχαίρι, τον παρακάλεσε κλαίγοντας να της φέρει ένα ποτήρι νερό και να την αφήσει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Ο 70χρονος τότε ένοικος πήγε έως την κουζίνα, της έβαλε νερό και γύρισε να της το δώσει. Ομως, δεν τη βρήκε... Η Θάλεια είχε ήδη βγει στο πίσω μπαλκόνι και είχε πηδήσει στο κενό! Ηταν το ίδιο μπαλκόνι από το οποίο έγινε και η θανάσιμη πτώση του 6χρονου αγοριού 20 χρόνια μετά! Και τότε οι ένοικοι της πολυκατοικίας είχαν ειδοποιήσει αναστατωμένοι την Αστυνομία και η 18χρονη είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο ΚΑΤ, όπως και το 6χρονο αγοράκι το πρωί του περασμένου Σαββάτου.

Εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο, αλλά -παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί- λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε. Ακόμη και σήμερα κανείς δεν ξέρει πώς η Θάλεια έφθασε στην Κηφισιά και στη συγκεκριμένη πολυκατοικία. Στον σάκο της είχαν βρεθεί δύο μαχαίρια, με τα οποία είχε ήδη προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες της, προτού χτυπήσει το κουδούνι του 70χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive