Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ΕΥΤΥΧΩΣ ... σαλέψανε στη Ν.Δ. Την ποινική δίωξη Γεωργιάδη – Σκυλακάκη αλλά και Κυριάκου επιθυμεί η Ντόρα;

Μαχαιριά στην ανεύθυνη τακτική που ακολουθεί ο στενός πυρήνας του Κυριάκου Μητσοτάκη αποτελεί η διαφοροποίηση της Ντόρας η οποία όχι μόνον καλεί να κλείσει τώρα η αξιολόγηση, αλλά προτείνει να διωχθούν ποινικά και όσοι την τορπιλίζουν!  Φυσικά τέτοιο συμβάν δεν πρέπει…να έχει ξαναγίνει τις τελευταίες δεκαετίες. Ο ηγετικός πυρήνας του κόμματος να προσπαθεί να τορπιλίσει μία εξέλιξη και να βγαίνει ιστορικό στέλεχος και να δηλώνει ότι όσοι προσπαθούν να τορπιλίσουν αυτή την εξέλιξη θα πρέπει να διωχθούν ποινικά! Φυσικά η Ντόρα ως έμπειρη πολιτικός αλλά και με ισχυρές γνωριμίες στο εξωτερικό, βλέπει τις εξελίξεις και προφανώς γνώριζε από πριν για τις παρεμβάσεις Γιούνκερ, Ντράγκι, Ντομπρόβσκις και άλλων κορυφαίων αξιωματούχων που θα έριχναν την πολιτική Μητσοτάκη στο επίπεδο Ζωής Κωνσταντοπούλου. Και φυσικά η Ντόρα είναι αρκετά νέα για να βγει στην σύνταξη ταυτιζόμενη με τέτοιο ρεζιλίκι, γι’ αυτό και κρατά τις αποστάσεις.

1 σχόλιο:

  1. τα είχαμε πεί ξανά,αλλά κανείς δεν άκουγε,όσο μιλάει αυτός ο γελοίος τύπος που παριστάνει τον αντιπρόεδρο στο μόρφωμα της οδού πειραιώς κερδίζει ο σύριζα...να τον διαγράψει ο κυριάκος γιατί είναι αριβίστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive