Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Έλα καλέ τώρα ,δεν το πιστεύω. Έρευνα για τις καταγγελίες Κυριτσάκη από τον Άρειο Πάγο Σάλος μετά τα όσα είπε για συνεργασία δικηγορικού γραφείου με βουλευτές

Έρευνα για τις καταγγελίες Κυριτσάκη από τον Άρειο Πάγο
Την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου με αφορμή τις καταγγελίες του πρόεδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρη  Κυριτσάκη  στην επιτροπή..
 Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για επιχείρηση εκβιασμού της Επιτροπής.
Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών τα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου με τις καταγγελίες  και διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί εάν τελέστηκαν  ή όχι αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.
Υπενθυμίζεται ότι  ο κ. Κυριτσάκης κατήγγειλε  ότι «δικηγορικό γραφείο βρίσκει κάθε φορά έναν βουλευτή και τον βάζει να καταθέτει ερωτήσεις στη Βουλή  για 4-5 εταιρείες για τις οποίες έχουν γίνει καταγγελίες».
Όπως είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής, «θέλουν με αυτό τον τρόπο να εκβιάσουν την επιτροπή για να δίνει προτεραιότητα στους ελέγχους όπως τους βολεύει και ασχολούμαι κάθε μέρα με αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive