Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ραντεβού με την Κυβέρνηση οι αγρότες σήμερα

panelladiko_silalitirio_agrokthnotrofoi
Με πορεία στην Βουλή ολοκληρώθηκε το χθεσινό συλλαλητήριο των αγροτοκτηνοτροφων στην Αθήνα, όπου αγρότες από την Κρήτη μοίρασαν λάχανα. Σήμερα στις 16:00 αγροτοκτηνοτροφοι της Κεντρικής Μακεδονίας, που δεν συμμετείχαν στο χθεσινό συλλαλητήριο...
θα συναντηθούν με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασακη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί  στα γραφεία της αντιπροεδρίας, επί της οδού Ζαλοκώστα κι εκτός από τον, Γ. Δραγασάκη, στην σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας Σ. Φάμελλος, ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος και η υφυπουργός Οικονομικών Αικ. Παπανάτσιου.
Χθες, αγροτοκτηνοτροφοι από 34 μπλόκα που πρόσκεινται στην Πανελλήνια Επιτροπή Μπλόκων, πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Βάθη, έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Παρών και ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που κάλεσε τους αγρότες και τους εργαζόμενους γενικότερα, σε κλιμάκωση του αγώνα. Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του προέδρου της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, που επίσης εδωσε το παρον στις χθεσινές αγροτικές κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive