Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ραντεβού στο συλλαλητήριο της ΤΡΙΤΗΣ στην Αθήνα έδωσαν οι αγρότες - Ακαρπες οι σημερινές επαφές με το Υπουργείο

Οπως υποστήριξαν δεν δόθηκαν ουσιαστικές λύσεις στα αιτήματά τους κατά την σημερινή συνάντηση της πολυμελούς αντιπροσωπείας της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου...
Αγροτικής Ανάπτυξης και με τη συμμετοχή του υφυπουργού Εργασίας Τάσου Πετρόπουλου, της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου και του αναπληρωτή υπουργούν Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου.
Όπως δήλωσε ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας δεν προέκυψε κάτι θετικό από τη συζήτηση, κάλεσε τους αγρότες να παραμείνουν στα μπλόκα και προανήγγειλε κλιμάκωση του αγώνα.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου έκανε λόγο για γόνιμο διάλογο σε θέματα που δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος, χαρακτηρίζοντας «ζωηρή έως ουσιαστική» τη συζήτηση που έγινε στο υπουργείο.
Είπε επίσης ότι θα δοθεί μάχη για την καθιέρωση ακατάσχετου ορίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς των αγροτών, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι κατατέθηκε στους αγρότες ένας δεκάλογος παρεμβάσεων θεσμικού χαρακτήρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής.
Η κ. Παπανάτσιου είπε πως ό,τι ψηφίστηκε στο ασφαλιστικό και το φορολογικό δεν αλλάζει.
Πρόσθεσε επίσης ότι το αφορολόγητο στους αγρότες ισχύει και θα μείνει ως έχει και για το 2017, σημειώνοντας ότι εξετάζεται ο ειδικός φόρος κατανάλωση στο κρασί και το εργόσημο στην οικογενειακή εργασία.
Από την πλευρά του ο αναπληρωτής Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης είπε ότι δόθηκαν διευκρινήσεις για το αφορολόγητο και για το ασφαλιστικό και για όσα ζητήματα δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος έγινε γόνιμος διάλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive